Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова

КОД ТОВАРУ: 83673
  • Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова
  • Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова - Фото №2
  • Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова - Фото №3
Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова
Матеріал дна: поліестер Oxford. Кількість входів: 2. Каркас: 8.5, 9.5. Матеріал спального відсіку: поліестер Ripstop. Матеріал тенту, водонепроникність: поліестер Ripstop, 5000 мм. Наявність внутрішнього намету: є. Склад: 100% поліестер. Кількість місць: 3. Розмір в робочому стані (Д х Ш х В): 180 х 110 + 210 + 50 + 130 см Розмір в складеному вигляді (Д х Ш х В): 49 х 19 х 19 см. Кількість кімнат: 1 . Матеріал каркаса: алюміній. Вид товару: трекінгові. Вага: 4,4 кг.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 385 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 585 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
3х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для трекінгу
Висота, см
130
Вага, кг
4,40
Водостійкість тенту, мм
5000
АРТИКУЛ
IE10292
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет тримісна Outventure Horten 3 - трекінговий намет, яка розрахована на трьох осіб. Намет може похвалитися двома просторими тамбурами, в які ви зможете покласти свої речі, а також змайструвати власну кухню в диких умовах під час дощу.

Намет Horten 3 має форму "півсфери", що робить її комфортною і вітростійкій. Перевагою намету є її два роздільних спальних відділу, які зроблені за типом "напівбочки" і розраховані на трьох осіб кожне, що забезпечать максимум простору. Дана намет ідеально підходить для складних тривалих походів. Перевагою намету Horten 3 є висока водостійкість її тенту 5000 мм водяного стовпа

У даній моделі намети спершу встановлюють зовнішній тент, що дає можливість захистити внутрішню частину намету в дощову погоду. Зовнішня і внутрішня тканину намети Horten 3 посилені плетивом Ripstop.

Входи в Nordway Horten 3 належним чином захищені москітною сіткою і володіють якісними блискавками YKK, вентиляційними вікнами і кишеньками для дрібних предметів. Дуги каркаса промарковані, так що намет легка і зрозуміла в установці.

Особливості намету:

- алюмінієвий каркас;
- легка вага;

- простота установки;

- проклеєні шви;

- наявність штормових відтяжок;
- вентиляційні віконця;

- проти москітна сітка.

Намет тримісна Outventure Horten 3 - ніколи не підведе!

Характеристики:

Матеріал дна: поліестер Oxford;

Кількість входів: 2;

Каркас: 8.5, 9.5;

Матеріал спального відсіку: поліестер Ripstop;

Матеріал тенту, водонепроникність: поліестер Ripstop, 5000 мм;

Наявність внутрішнього намету: є;

Склад: 100% поліестер;

Кількість місць: 3;

Розмір в робочому стані (Д х Ш х В): 180 х 110 + 210 + 50 + 130 см;

Розмір в складеному вигляді (Д х Ш х В): 49 х 19 х 19 см;

Кількість кімнат: 1;

Матеріал каркаса: алюміній;

Вид товару: трекінгові;

Вага: 4,4 кг.

Виробник: Outventure (Росія, зроблено в Китаї).

компанія   Outventure   орієнтується на активних туристів, професійних спортсменів і просто для людей, що підтримують здоровий спосіб життя. Власники бренду позиціонують марку високою якістю, багатофункціональністю і умінням запропонувати унікальні властивості виробів в своєму сегменті. Демократичні ціни дозволили завоювати шанувальників по всьому світу.


Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова купити по реально виправданою вартості 4 385 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Трехместные палатки таких брендів, як наприклад: в інтернет каталозі Терраспорт
Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова - Фото №2 Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тримісні намети

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Намет тримісна Outventure Horten 3 графітова допоможе досягти мети. В « Тримісні намети » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Тримісні намети порадує Вас високою якістю. Намет тримісна Hannah Exped mandarin red , Намет тримісна Hannah Exped mandarin red і Намет тримісна Hannah Exped mandarin red від кращих світових брендів 1158 Ви побачите в нашій категорії Тримісні намети . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Тримісні намети . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн