Намет тримісна Nordway Sky 3

КОД ТОВАРУ: 83669
  • Намет тримісна Nordway Sky 3
  • Намет тримісна Nordway Sky 3 - Фото №2
  • Намет тримісна Nordway Sky 3 - Фото №3
Намет тримісна Nordway Sky 3
Внутрішній намет: є. Кількість місць: 3. Тип каркасу: зовнішній. Геометрія: напівбочка. Кількість входів / кімнат: 2 / 1. Кількість тамбурів: 1. Вентиляційні вікна: є. Водостійкість тенту / дна: 2000/10000 мм водяного стовпа Герметизація швів: проклеєні. Протимоскітна сітка: є. Матеріал тенту: поліестер (70D PU). Матеріал дна: поліетилен (RipStop 120 г / см). Матеріал внутрішнього намету: поліестер (RipStop). Розміри зовнішнього намету (Д х Ш х В): 480x220x145 см. Додаткова інформація: ремнабор.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 799 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 641 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
3х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
145
Вага, кг
6,35
Водостійкість тенту, мм
2000
АРТИКУЛ
N21201
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет тримісна Nordway Sky 3 - туристичний намет, яка розрахована на трьох осіб. Намет може похвалитися своїм великим переднім тамбуром, в який ви зможете покласти свої речі, а також змайструвати власну кухню в диких умовах під час дощу.

Намет тримісна Nordway Sky 3 має форму "півсфери", що робить її комфортною і вітростійкій. Перевагою намету є її два роздільних спальних відділу, які зроблені за типом "напівбочки" і розраховані на трьох осіб кожне, що забезпечать максимум простору. Наявність додаткового дна для тамбура дає можливість організувати організувати додаткове спальне місце. При установці даної моделі намети спочатку збирають тент, а потім підвішують внутрішню частину намету.

Входи в Nordway Sky 3 належним чином захищені москітною сіткою і володіють якісними блискавками YKK, вентиляційними вікнами і кишеньками для дрібних предметів. Дуги каркаса промарковані, так що намет легка і зрозуміла в установці. Перевагою намету Sky 3 є висока водостійкість її тенту і дна (2000/10000 мм водяного стовпа).

Особливості намету:
- наявність додаткового дна для тамбура;

- мала вага;

- проклеєні шви;

- наявність штормових відтяжок;
- вентиляційні віконця;

- проти москітна сітка.

Намет тримісна Nordway Sky 3 - ніколи не підведе!

Характеристики:

Внутрішній намет: є;

Кількість місць: 3;

Тип каркасу: зовнішній;

Геометрія: напівбочка;

Кількість входів / кімнат: 2/1;

Кількість тамбурів: 1;

Вентиляційні вікна: є;

Водостійкість тенту / дна: 2000/10000 мм в.ст .;

Герметизація швів: проклеєні;

Протимоскітна сітка: є;

Матеріал тенту: поліестер (70D PU);

Матеріал дна: поліетилен (RipStop 120 г / см);

Матеріал внутрішнього намету: поліестер (RipStop);

Розміри зовнішнього намету (Д х Ш х В): 480x220x145 см;

Додаткова інформація: ремнабор.

Вага: 6.35 кг.

Виробник: Nordway (Норвегія).

У 1991 році в Норвегії три любителя активного відпочинку створили компанію Nordway. Сьогодні, ставши однією з лідерів в своєму сегменті, компанія Nordway створює зручну і функціональну продукцію. Nordway виготовляє свою продукцію за найсучаснішими технологіями, яка проходить жорстке тестування. Спортивний асортимент бренду Nordway відрізняється не тільки відмінною якістю, але і незвичайним модним дизайном. Серед товарів компанії: лижі, ковзани, велосипеди, намети та інші, - створені для всієї родини.


Намет тримісна Nordway Sky 3 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 799 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Трехместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Nordway в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет тримісна Nordway Sky 3 Намет тримісна Nordway Sky 3 - Фото №2 Намет тримісна Nordway Sky 3 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет тримісна Nordway Sky 3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тримісні намети

Давно планували зайнятися фігурою? Намет тримісна Nordway Sky 3 допоможе на шляху до мети. В « Тримісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Тримісні намети обрадує Вас високою якістю. Намет тримісна Easy Camp Galaxy 300 (SN928901) , Намет тримісна Easy Camp Galaxy 300 (SN928901) і Намет тримісна Easy Camp Galaxy 300 (SN928901) від топових світових брендів 1158 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тримісні намети . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тримісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн