Намет садові (павільйон) 3х6 м біла

КОД ТОВАРУ: 220369
  • Намет садові (павільйон) 3х6 м біла
  • Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №2
  • Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №3
  • Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №4
  • Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №5
Намет садові (павільйон) 3х6 м біла
Матеріал: поліетилен; Сталеві труби: діаметром 24 мм і 18 мм; Каркас: покритий порошковою фарбою; Розміри: 2,65 м х 6 м х 3 м (висота, ширина, глибина); Вага з упаковкою: 14 кг; Комплект включає в себе: до олишкі, рама, дах, 4 бічні стінки з вікнами, 1 стіна повна з входом в намет, 1 стіна повна. Колір білий.
Mountain Outdoor
  • Палатка садовая (павильон) 3х6 м белая
  • Палатка садовая (павильон) 3х6 м зеленая
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 522 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 604 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
p_pavil-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - буде виглядати відмінно в будь-якому саду. Цей намет багатофункціональна. Ви можете використовувати її як для сімейних зустрічей, так і для багатьох інших цілей. Її конструкція не складна, тому розкласти намет не займе багато часу.

Павільйон має 6 великих вікон, які розділені ще на 3 секції, в загальному 18 арочних вікон. Матеріал водонепроникний. Чи не забезпечують захист під час штормів або сильного вітру. Ідеально підходить для захисти від сонця. Бічні стінки можна зняти при необхідності. Павільйон має 6 опор з анкерним кріпленням до землі. Внутрішній каркас встановлюється через захищене з'єднання. Розпірки на креш.

Технічні характеристики:

Матеріал: поліетилен;

Сталеві труби: діаметром 24 мм і 18 мм;

Каркас: покритий порошковою фарбою;

Розміри: 2,65 м х 6 м х 3 м (висота, ширина, глибина);

Вага з упаковкою: 14 кг;

Колір: білий:

Комплект включає в себе: до олишкі, рама, дах, 4 бічні стінки з вікнами, 1 стіна повна з входом в намет, 1 стіна повна.

Виробник: Mountain outdoor (Польща)

Західний виробник сучасних товарів для активного відпочинку і кемпінгу. Надійність - головна вимога до обладнання для відпочинку в незвичайних, екстремальних умовах. Саме завдяки високій якості, міцності, функціональної конструкції товару, Mountain outdoor користується попитом на західному і вітчизняному ринку.


Намет садові (павільйон) 3х6 м біла підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 522 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Садовые шатры таких торгових марок, як наприклад: Mountain Outdoor в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет садові (павільйон) 3х6 м біла Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №2 Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №3 Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №4 Намет садові (павільйон) 3х6 м біла - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет садові (павільйон) 3х6 м біла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Садові намети

Давно планували зайнятися фігурою? Намет садові (павільйон) 3х6 м біла допоможе на шляху до мети. В « Садові намети » є все, що необхідно спортсмену. Садові намети обрадує Вас високою якістю. Павільйон садовий Ranger Отрада , Павільйон садовий Ranger Отрада і Павільйон садовий Ranger Отрада від топових світових брендів 6925 Ви зможете побачити в нашій лінійці Садові намети . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Садові намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн