Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна

КОД ТОВАРУ: 83047
  • Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна
  • Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна - Фото №2
Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна
Тип: намети. Місткість: п'ять місць і більше. Конструкція: двошарові. Призначення: для кемпінгу. Наявність тамбура: є. Форма: тунель. Каркас: Fib. Зовнішній тент: 185T Polyester 3000 мм. Внутрішній намет: 190T Polyester. Пол: 150D Polyester Oxford 5000 мм. Вага: 10,16 кг.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
11 644 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1554 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
5-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Вага, кг
10,10
АРТИКУЛ
4823081503354
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Terra Incognita Oazis 5 - трёхсезонная сімейна пятиместная намет високої якості з непромокаючої тканини і вогнетривким просоченням.

Перевагами намету Oazis 5 є два виходи, що забезпечують ідеальну вентиляцію, а також два містких тамбура по протилежних місцях, в які можна покласти спорядження і речі.

Oazis 5 володіє поліпшеною формою каркаса, завдяки чому обсяг спального приміщення максимально збільшений. Дана модель палатки відрізняється швидкістю збірки, з якими легко зможе впоратися не тільки чоловік, але і жінка.

Кімнати намети розділяє просторий тамбур, в якому можна встановити і стіл, і стільці, а також організувати польову кухню. У вас є відмінна можливість входити в тамбур з двох сторін.

Плюсом даної намети є її конструкція, яка дає можливість встановлювати тент без спальних приміщень, тому Oazis 5 можна використовувати як склад для речей.

Особливості намету:

- п'ять місць і більше;
- наявність просторого тамбура;

- захист від води;

- багато кишень;

- москітна сітка;

- дверні стяжки.

Характеристики:

Тип: намети;

Місткість: п'ять місць і більше;

Конструкція: двошарові;

Призначення: для кемпінгу;

Наявність тамбура: є;

Форма: тунель;

Каркас: Fib;

Зовнішній тент: 185T Polyester 3000 мм;

Внутрішній намет: 190T Polyester;

Пол: 150D Polyester Oxford 5000 мм;

Вага: 10,16 кг.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна купити за вигідною ціною 11 644 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Пятиместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Terra Incognita в онлайн магазині Терра Спорт
Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ П'ятимісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет пятиместная Terra Incognita Oazis 5 пісочна буде Вашим першим кроком. В « П'ятимісні намети » є все, що необхідно спортсмену. П'ятимісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет пятиместная Кемпінг Caravan 8+ (4820152613226) , Намет пятиместная Кемпінг Caravan 8+ (4820152613226) і Намет пятиместная Кемпінг Caravan 8+ (4820152613226) від знаменитих світових виробників 2487 Ви знайдете в нашому розділі П'ятимісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів П'ятимісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн