Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I

КОД ТОВАРУ: 25762
  • Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I
  • Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I - Фото №2
Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I
Особливості намету: швидка і проста збірка, просторе спальне приміщення, компактний розмір і малу вагу, намет серії Profi, наявність тамбура для зберігання спорядження, всі шви тенту проклеєні. Розмір: 220х130х95 см. Вага: 1,84 кг.
Fjord Nansen
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 637 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 753 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Оливковий
Місткість
1-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Висота, см
95
Вага, кг
1,84
Водостійкість тенту, мм
5000
АРТИКУЛ
28247
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I - це намет всесезонного призначення з серії Profi. Вона відрізняється компактними розмірами і просторим спальним місцем, а також покращеними матеріалами. Вона ідеально підійде для велопоходів, подорожей на байдарках, туризму, полювання, альпінізму і риболовлі.
Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I виконана з використанням останніх технологій компанії Fjord Nansen. Ця модель має міцну і вітростійкість, а головне легку конструкцію. Також ця палатка надасть чудову захист від дощу і вітру. Вентиляцію забезпечують невеликі отвори, які захищені від попадання вологи. Додатковою перевагою є те, що намет швидко і легко збирається.
Ця модель має протимоскітні сітки, для захисту від комах. Каркас намету виконаний за системою DCS (Double Comfort Space), за рахунок якої збільшується внутрішній простір без збільшення габаритів.

Особливості намету:
- швидка і проста збірка;
- просторе спальне приміщення;
- компактний розмір і малу вагу;
- намет серії Profi;
- наявність тамбура для зберігання спорядження;
- всі шви тенту проклеєні.

Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I - комфорт за будь-яких умовах!

Характеристики:
Кількість спальних місць:
1
Кількість входів / тамбурів: 1/1.
Матеріал стійок: анодований дюралюміній 8,5 мм Т6 7001.
Матеріал зовнішнього тенту: поліестер Ripstop 185Т 5000 мм.
Пол: 190T nylon PU 6000 мм.
Розмір: 220х120х95 см.
Вага: 1,84 кг.
Колір: зелений.

Виробник: Fjord Nansen.
Fjord Nansen - продукція Fjord Nansen розроблена з думками про Ваших потребах, натхненна великими подорожами. Коли Ви маєте намір зустріти свою незвідану мрію, Fjord Nansen збирається бути з Вами. Перш ніж Ви зберетеся рушити через безмежний простір, перевірте, чи маєте Ви все, що може стати в нагоді. Fjord Nansen піклується про функціональність і новаторський дизайн. Всі технічні деталі ретельно продумані і перевірені на практиці. Fjord Nansen існує з 1996 року. Багато років досвіду і випробувань, співпраця з користувачами і командою Fjord Nansen, дало нам можливість розробити досконалі товари.


Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I підібрати і купити за реальною ціною 5 637 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Одноместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Fjord Nansen в електронному магазині Terra Sport
Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одномісні намети

Давно хочете зайнятися фігурою? Намет одномісна Fjord Nansen Tordis I допоможе почати легко. В « Одномісні намети » є все, що Вам знадобиться. Одномісні намети обрадує Вас своєю надійністю. Намет одномісна для зимової риболовлі Norfin Easy Ice (NI-10465) , Намет одномісна для зимової риболовлі Norfin Easy Ice (NI-10465) і Намет одномісна для зимової риболовлі Norfin Easy Ice (NI-10465) від кращих світових постачальників 1156 Ви зможете знайти в нашій лінійці Одномісні намети . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Одномісні намети . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн