Намет Bino "Кротик"

КОД ТОВАРУ: 154563
  • Намет Bino "Кротик"
  • Намет Bino "Кротик" - Фото №2
Намет Bino
Матеріал: текстиль; Розмір упаковки: 118x118x94 см; Колір синій. Особливості: одномісна намет; для дітей від 2-х років; міцний матеріал; безпечні фарби; підійде для будинку та двору; легка в збірці і за вагою; зручна в транспортуванні.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
724 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
13752
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет Bino Кротик - це яскрава, кольорова одномісна намет для дітей віком від 2-х років. Вона виконана з міцного текстилю, має дно, тому в ній можна сидіти і лежати, закривається за допомогою мотузочок. Легка по вазі, зручна в транспортуванні, просто збирається та розбирається. Намет прекрасно підійде не тільки для будинку, а й для використання на природі.

особливості:

- одномісна намет;

- для дітей від 2-х років;

- міцний матеріал;

- безпечні фарби;

- підійде для будинку та двору;

- легка в збірці і за вагою;

- зручна в транспортуванні.

Характеристики:

Матеріал: текстиль;

Розмір упаковки: 118x118x94 см;

Колір: синій.


Виробник: Bino (Німеччина).

Bino - це дочірній бренд німецької компанії Mertens, який є найстарішим виробником дитячих товарів в Німеччині. Перші вироби під брендом Bino були представлені в 1992 році. На сьогоднішній день випускаються і реалізуються широкий асортимент дитячих товарів: ігрові набори, настільні ігри, вироби, спеціально розроблені для новонароджених дітей. Вся продукція сертифікована відповідно до стандарту EN-71 і відповідає вимогам директив Європейського Союзу.  


Намет Bino "Кротик" купити по реально виправданою вартості 724 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские палатки таких брендів, як наприклад: Bino в інтернет каталозі Терраспорт
Намет Bino "Кротик" Намет Bino "Кротик" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет Bino "Кротик""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Намет Bino "Кротик" допоможе досягти мети. В « Дитячі палатки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі палатки порадує Вас високою якістю. Намет дитяча Bino "Пожежна машина" , Намет дитяча Bino "Пожежна машина" і Намет дитяча Bino "Пожежна машина" від кращих світових брендів 6685 Ви побачите в нашій категорії Дитячі палатки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі палатки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн