Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika

КОД ТОВАРУ: 26142
  • Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika
  • Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №2
  • Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №3
  • Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №4
Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika
Особливості намету: двомісна, наявність сніго-вітрозахисної спідниці, два входи, два тамбура, проти москітна сітка, герметизовані шви, ефективна система вентиляції, міцність тканин, невелика вага, компактність, надійність. Розмір: 340x210x100 см. Вага: 3,7 кг.
Alexika
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 151 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1088 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
2х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для трекінгу
Висота, см
100
Вага, кг
3,70
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
9123.2901
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika відрізняється від інших наметів цього типу наявністю сніго-вітрозахисної спідниці по всьому периметру. У ній є два входи і два просторих тамбура для зберігання речей. Внутрішній намет оснащений проти сіткою, шістьма кишенями, кільцем для ліхтаря і поличкою для дрібних предметів. Шви палатки герметизировани термоусадочною стрічкою, тент просочений спеціальною рідиною, що затримує швидке поширення вогню. У наметі передбачена ефективна система вентиляції, що складається з двох вентиляційних вікон з вітровим клапаном, розташованих у верхній точці купола.
За рахунок свого відносно невелику вагу і компактності намет особливо підходить для тривалих піших походів.

Особливості намету:
- двомісна;
- наявність сніго-вітрозахисної спідниці;
- два входи;
- два тамбура;
- проти москітна сітка;
- герметизовані шви;
- ефективна система вентиляції;
- міцність тканин;
- невелика вага;
- компактність;
- надійність.

Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - захистить від снігу та дощу!

Характеристики:
Вага:
3,7 кг.
Розмір: 340x210x100 см.
Внутрішні габарити: 140x210x100 см.
Розмір в зібраному вигляді: 16х52 см.
Зовнішній тент: Polyester 190T PU 4000 mm.
Пол: Polyester 150D Oxford PU 6000 mm.
Каркас: Alu 8,5 mm.
Колір: зелений.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika підібрати і купити за реальною ціною 8 151 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Двухместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Alexika в електронному магазині Terra Sport
Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №2 Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №3 Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Двомісні намети

Давно хочете зайнятися фігурою? Намет двомісна Rondo 2 Plus Alexika допоможе почати легко. В « Двомісні намети » є все, що Вам знадобиться. Двомісні намети обрадує Вас своєю надійністю. Намет двомісна LA Trekking Barcelona 82085 , Намет двомісна LA Trekking Barcelona 82085 і Намет двомісна LA Trekking Barcelona 82085 від кращих світових постачальників 1157 Ви зможете знайти в нашій лінійці Двомісні намети . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Двомісні намети . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн