Намет двомісна Rondo 2 Alexika

КОД ТОВАРУ: 26139
  • Намет двомісна Rondo 2 Alexika
  • Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №2
  • Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №3
  • Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №4
Намет двомісна Rondo 2 Alexika
Особливості намету: двомісна, два входи, стандартна форма, стійкість, надійність, непромокальне зовнішнє покриття, два містких тамбура, зручна внутрішній намет. Розмір: 340x210x100 см. Вага: 3,5 кг.
Alexika
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 151 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1088 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
2х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
100
Вага, кг
3,50
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
9123.2101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет двомісна Rondo 2 Alexika - комфортна двомісний намет стандартної форми, підтримувана за допомогою легких, але міцних алюмінієвих дуг, що не допускають провисання тенту. І зовнішнє покриття палатки і дно зроблені з якісних непромокальних матеріалів.
Намет двомісна Rondo 2 Alexika розрахована на комфортний відпочинок двох людей, але при необхідності в її просторі без праці можуть поміститися і три людини. Велика перевага цього намету - наявність двох містких тамбурів для зберігання рюкзаків або похідного спорядження. Цю модель відрізняє також наявність зручної внутрішнього намету з напівпрозорого жовтого полотна і відкидається полог з тенту зеленого кольору, що дозволяє зробити внутрішній простір спальної намети герметичним.

Особливості намету:
- двомісна;
- два входи;
- стандартна форма;
- стійкість;
- непромокальне зовнішній простір;
- два містких тамбура;
- зручна місткий намет.

Намет двомісна Rondo 2 Alexika - гарантує хороший відпочинок!

Характеристики:
Вага:
3,5 кг.
Місткість: 2.
Матеріал тенту: Polyester 190T PU 4000 mm.
Матеріал дна: Polyester 150D Oxford PU 6000 mm.
Матеріал дуг: Alu 8,5 Alu 9,5.
Розмір: 340x210x100 см.
Розмір в чохлі: 16x52 см.
Кількість входів: 2.
Сезонність: весна-осінь.
Колір: зелений.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Намет двомісна Rondo 2 Alexika підібрати і замовити по які завищеною вартістю 8 151 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Двухместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Alexika в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет двомісна Rondo 2 Alexika Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №2 Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №3 Намет двомісна Rondo 2 Alexika - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет двомісна Rondo 2 Alexika"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Двомісні намети

Давно планували зайнятися фігурою? Намет двомісна Rondo 2 Alexika допоможе на шляху до мети. В « Двомісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Двомісні намети обрадує Вас високою якістю. Намет двомісний Wechsel Charger 2 TL Laurel Oak (231063) , Намет двомісний Wechsel Charger 2 TL Laurel Oak (231063) і Намет двомісний Wechsel Charger 2 TL Laurel Oak (231063) від топових світових брендів 1157 Ви зможете побачити в нашій лінійці Двомісні намети . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Двомісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн