Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge

КОД ТОВАРУ: 99627
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge - Фото №3
Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge
Харчування: вбудований генератор струму. Система гальмування: Hybrid Self-Generating Brakeю. Довжина кроку: 0,53 м. Кількість програм: 13. Q фактор: 5 см. Розміри: 1,88х1,54х0,81 м. Вага: 154 кг. Максимальна вага користувача: 181 кг. Гарантія: 2 роки.
True
КУПИТИ
ЦІНА:
329 872 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44038 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
генератор
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
181
Навантаження, рівнів
13
АРТИКУЛ
XC400E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge з ультрасучасним дизайном і чудовою функціональністю забезпечить вас навантаженнями, аналогічними одержуваних в процесі тренувань на степпере, біговій доріжці і велотренажері. Тренування на ньому мають схожість з крос-тренінгом, що забезпечує навантаженням всі групи м'язів. Регулярні заняття на орбітрек дозволять вам нормалізувати роботу серцево-судинної і дихальної систем, зміцнити м'язи ніг, спини, сідниць, рук. Він підходить для тренувань користувачів, що мають захворювання опорно-рухової системи. Тренажер досить ергономічний для розміщення в міській квартирі. Транспортувальні колеса дають можливість вільно і легко переміщати його в будь-який зручний місце. Оснащений 2 тримачами для пляшок і підставкою для планшета або книги.
Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge можна використовувати в фітнес-клубах, готелях, готелях, а також в домашніх умовах. Має у своєму розпорядженні необхідним програмним забезпеченням для ефективних, легко керованих тренувань: завдяки вбудованим в рукояті датчикам автоматично реєструє частоту серцебиття в процесі тренування, оснащений вбудованою опцією телеметрії (сумісність з нагрудним датчиком Polar, має в своєму розпорядженні кнопками швидкого доступу "старт" і "стоп". На 4 х віконному LED-дисплеї з оранжевим підсвічуванням відображаються всі тренувальні дані: дистанція, час, нахил бігового полотна, швидкість, темп, витрата калорій, пульс. Підсумки тренування можна автоматично зберігати на USB-флеш накопичувач. Має у своєму розпорядженні 13 тренувальними програмами: Manual (1 програма з ручним керуванням), Cardio 360 ™ (3 програми для тренування всього тіла: швидкий старт, тренування тільки верхній частині тіла, тренування тільки нижньої частини тіла), Weight Loss (1 програма для зниження ваги: спалювання заданої кількості калорій), HRC Workouts ( 1 пульсозависимая програма: цільової пульс), Performance (6 динамічних програм: пологі пагорби, підйом-спуск з пагорба, що чергуються пагорби, випадкові пагорби, пройти 5 км, пройти 10 км), HRC Cruise Control ™ (тренування з автоматично змінною навантаженням при заданому значенні пульсу).

Особливості тренажера:
- еліптичний тренажер;
- чудова функціональність;
- ультрасучасний дизайн;
- 4-х віконний дисплей з жовтим підсвічуванням;
- ергономічні;
- забезпечує навантаження на багато груп м'язів;
- щадні для суглобів ніг навантаження;
- датчики вимірювання пульсу вбудовані в рукояті;
- вбудована опція телеметрії;
- комплектується датчиком Polar;
- кнопки швидкого доступу;
- зручні поручні з вологостійким покриттям;
- міцна сталева рама;
- система гальмування Hybrid Self-Generating Brake;
- харчується від вбудованого генератора струму;
- широкі педалі-платформи;
- транспортувальні колеса / компенсатори нерівностей підлоги;
- має в своєму розпорядженні 2 тримачами для пляшок / підставкою для планшета або книги;
- легко управляється;
- чудовий дизайн.

Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge - функціональний, комфортний, стильний!

Характеристики:
Харчування: вбудований генератор струму;
Система гальмування: Hybrid Self-Generating Brake;
Довжина кроку: 0,53 м;
Кількість програм: 13;
Q фактор: 5 см;
Розміри: 1,88х1,54х0,81 м;
Вага: 154 кг;
Максимальна вага користувача: 181 кг;
Гарантія: 2 роки.

Виробник: True (США).

Компанія була заснована в США в 1981 році, і вважається однією з найстаріших і найвідоміших компаній-виробників кардиотренажеров в світі. Функціональність, чудову якість збірки, найсучасніший дизайн - основні характеристики тренажерів True.




Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge купити за вигідною ціною 329 872 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: True в онлайн магазині Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) True C400 Emerge буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) , Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) і Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн