Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236

КОД ТОВАРУ: 76086
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №3
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №4
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №5
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №6
Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236
Особливості орбитрека: електромагнітна система навантаження, регульована довжина кроку, зручні педалі з ефектом протиковзання, в ергономічні рукоятки вбудовані датчики пульсометрів, надійна сталева вертикальна стійка, стійка покрита алюмінієвою обшивкою, наявність компенсаторів нерівностей підлоги, самобалансірующіхся педалі з регульованими ременями, ідеальна фіксація стопи, транспортувальні колеса для легкого пересування, двоколірна ЖК-консоль з легким для читання дисплеєм з підсвічуванням, змінюваний кут нахилу консолі. Габарити: 1,45х0,68х1,65 м. Вага тренажера: 60,5 кг. Максимальна вага користувача: 135 кг. Вага маховика: 10 кг. Кількість рівнів навантаження: 24. Кількість програм: 16. Регульована довжина кроку: 44,5-52 см.
SEG
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
29 645 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3958 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
135
Вага маховика, кг
10
Навантаження, рівнів
24
АРТИКУЛ
EM-3236
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 професійний еліптичний тренажер, який з успіхом експлуатується будинку, в малих спортивних клубах, і в центрах здоров'я. Цей тренажер пропонує фізичну аеробне навантаження, яка поєднуватиме в собі рухи, що імітують ходьбу на лижах, біг і підйом в гору. При таких тренуваннях координується робота кардіологічної системи, підтримується загальний тонус організму і формується м'язова система тіла, крім цього можливе відновлення організму після медичних втручань і травм. Важливо при цьому, що суглоби не відчувають надмірно сильних навантажень.
Орбитрек електромагнітний SEG EM-3236 працює безшумно, що важливо, якщо тренувальні заняття виконуються в домашніх умовах. У ньому встановлено шістнадцять тренувальних програм і кардіосенсорние датчики для зчитування пульсу, розташовані на рукоятках орбитрека. Крім цього тренажер має багатофункціональний комп'ютер з великим монітором, на якому відображаються основні показники тренувального процесу: швидкість, дистанція, витрачені калорії і т.д. Лінійка кардіо тренажерів SEG 32-й серії (гібридний велотренажер, вертикальний велотренажер, орбітрек-клаймбер і орбітрек з ковзаючою педаллю) дозволяє тренуватися за допомогою вашого IPad або IPhone. Це створює більш широкі можливості для зворотного зв'язку тренажер-спортсмен, а також робить процес тренування захоплюючим. Для бажаючих схуднути передбачений тренувальний план втрати ваги c нагадуваннями. Ви самі ставите мету тренування: скільки кг ви хочете скинути протягом певного часу. Комп'ютер складає графік тренувань і нагадує про них в потрібний час.

Особливості орбитрека:
- електромагнітна система навантаження;
- регульована довжина кроку;
- зручні педалі з ефектом протиковзання;
- в ергономічні рукоятки вбудовані датчики пульсометрів;
- надійна сталева вертикальна стійка;
- стійка покрита алюмінієвою обшивкою;
- наявність компенсаторів нерівностей підлоги;
- самобалансірующіхся педалі з регульованими ременями;
- ідеальна фіксація стопи;
- транспортувальні колеса для легкого пересування;
- двоколірна ЖК-консоль;
- змінюваний кут нахилу консолі;
- поличка і USB порт для Вашого iPad на консолі.

Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - надійний, зручний, сучасний!

Характеристики:
Габарити:
1,45х0,68х1,65 м.
Вага тренажера: 60,5 кг.
Максимальна вага користувача: 135 кг.
Вага маховика: 10 кг.
Кількість рівнів навантаження:
24.
Кількість програм: 16.
Регульована довжина кроку: 44,5-52 см.
Харчування: адаптор 9 V
Програми iSuper для iPad, iPhone: 5 типів програм

Гарантія: 12 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: SEG (Нідерланди).

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 купити за вигідною ціною 29 645 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: SEG в електронному каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №3 Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №4 Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №5 Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) SEG EM-3236 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white , Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white і Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн