Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL

КОД ТОВАРУ: 76063
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL
Особливості орбитрека: магнітна система навантаження, вдосконалена система, плавний і безшумний хід маховика, подвійний хід рукояток, датчики вимірювання пульсу на нерухомій стійці, обертання в прямому / зворотному напрямках, наявність транспортувальних коліс, ергономічний, зручна консоль управління. Кількість рівнів навантаження: 10. Довжина: 1,35 м. Ширина: 0,63 м. Висота: 1,64 м. Вага тренажера: 43 кг. Максимально допустима вага користувача: 120 кг. Функції комп'ютера: режим сканування, пульс, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, загальна відстань.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 105 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1216 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
7
Навантаження, рівнів
10
АРТИКУЛ
12052
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL відноситься до класу домашніх тренажерів - зручних, малогабаритних і легкокерованих. За ефективністю тренування на орбітрек нічим не поступаються тренувань на велотренажері, біговій доріжці або степпере. Вони так само покращують роботу дихальної та серцево-судинної систем. Орбитрек з магнітною системою навантаження відрізняє тиха робота, плавність ходу і довговічність, що забезпечуються магнітною системою гальмування, що виключає тертя між магнітом і маховиком.
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL досить компактний, його вага становить усього лише 43 кг. За рахунок чотирьох транспортувальних коліщат, його можна з легкістю переміщати в будь-який зручний місце будинку. На нерухомою центральній стійці орбитрека розташована зручна консоль управління, на дисплеї якій відображаються основні параметри тренувального процесу: режим сканування, пульс, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, загальна відстань. Великою перевагою еліптичних тренажерів є можливість плавної зміни навантаження, гальмування без ривків, що забезпечують безударную навантаження на суглоби.

Особливості орбитрека:
- магнітна система навантаження;
- вдосконалена система;
- плавний і безшумний хід маховика;
- подвійний хід рукояток;
- датчики вимірювання пульсу на нерухомій стійці;
- обертання в прямому / зворотному напрямках;
- наявність транспортувальних коліс;
- ергономічний;
- зручна консоль управління.

Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL - простий, надійний, ефективний!

Характеристики:
Кількість рівнів навантаження: 10.
Довжина: 1,35 м.
Ширина: 0,63 м.
Висота: 1,64 м.
Вага тренажера: 43 кг.
Вага маховика: 7 кг.
Хід: прямий і реверсний.
Максимально допустима вага користувача: 120 кг.
Функції комп'ютера: режим сканування, пульс, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, загальна відстань.
Вбудовані програми: отсуствуют.

Гарантія: 6 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!


Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL купити по реально виправданою вартості 9 105 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: HouseFit в інтернет каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL"

Коментар: Отличный орбитрек!!!! Довольна приобритением вся наша семья!!!!! Бесшумный,переживала,что будет соседям с низу мешать,но не тут-то было!!!!Занимаюсь на тренажере с удовольствием постепенно увеличивая нагрузку и во времени и в силовой нагрузке!!!Спасибо также за оперативную и быструю пересылку!!!!Ну а теперь главное не лениться,ведь все в наших руках!!!!Всем советую!!!
30 Июля 2014
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 1
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Марина
Отличный орбитрек!!!! Довольна приобритением вся наша семья!!!!! Бесшумный,переживала,что будет соседям с низу мешать,но не тут-то было!!!!Занимаюсь на тренажере с удовольствием постепенно увеличивая нагрузку и во времени и в силовой нагрузке!!!Спасибо также за оперативную и быструю пересылку!!!!Ну а теперь главное не лениться,ведь все в наших руках!!!!Всем советую!!!
30 Июля 2014
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HB 8210EL допоможе досягти мети. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) порадує Вас високою якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm , Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm і Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm від кращих світових брендів 138 Ви побачите в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн