Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169

КОД ТОВАРУ: 79363
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169
Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169
Особливості тренажера: механічний, передній привід, механічне регулювання навантаження, оснащений комп'ютером, невеликий зручний LCD дисплей, малогабаритний, компенсатори нерівностей підлоги, забезпечує щадні для суглобів навантаження, стійкий, міцна конструкція, широкі зручні педалі. Вага маховика: 5 кг. Розміри тренажера: 0,88х0,53х1,45 м. Вага тренажера: 25 кг. Допустима вага користувача: 100 кг. Функції комп'ютера: час, витрата калорій, кількість кроків за хвилину, загальна кількість кроків
HouseFit
КУПИТИ
7 990 грн
ЦІНА: 6 392 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 853 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
механічна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
100
Вага маховика, кг
5
АРТИКУЛ
12003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) механічний House Fit HB 8169 з пасової системою навантаження забезпечить вам повноцінне тренування оптимальної інтенсивності. Зручні важелі і широкі надійні педалі орбитрека сприяють максимально зручному положенню тіла в процесі тренування. Тренажер оснащений комп'ютером з невеликим LCD дисплеєм, на якому відображаються: час, витрата калорій, кількість кроків за хвилину, загальна кількість кроків.
Орбитрек (еліптичний тренажер) механічний House Fit HB 8169 відрізняється стриманим спортивним дизайном і малогабаритністю. Регулярно тренуючись на ньому, ви поліпшите роботу серцево-судинної системи і досягнете гарної фізичної форми. Значним гідністю орбитрека є забезпечується еліпсоїдним рухом педалей щадна навантаження на суглоби ніг. Цей тренажер стійкий завдяки наявності компенсаторів нерівностей підлоги.

Особливості тренажера:
- механічний;
- передній привід;
- механічне регулювання навантаження;
- оснащений комп'ютером;
- невеликий зручний LCD дисплей;
- малогабаритний;
- компенсатори нерівностей підлоги;
- забезпечує щадні для суглобів навантаження;
- стійкий;
- міцна конструкція;
- широкі зручні педалі.

Орбитрек (еліптичний тренажер) механічний House Fit HB 8169 - міцний, ефективний, малогабаритний!

Характеристики:
Вага маховика:
5 кг.
Розміри тренажера: 0,88х0,53х1,45 м.
Вага тренажера: 25 кг.
Допустима вага користувача: 100 кг.
Функції комп'ютера: час, витрата калорій, кількість кроків за хвилину, загальна кількість кроків.

Гарантія:

- Рамна конструкція: 1 рік.
- Система навантаження: 1 рік.
- Електроніка: 1 рік.

Товар сертифікований!

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!


Виробник: HouseFit (США).

HouseFit спеціалізується на виробництві малогабаритних домашніх тренажерів високої якості. Завдяки прагненню бути кращими і постійно вдосконалювати свої технології, сьогодні HouseFit входить в число лідерів по виробництву спорттоварів в світі. На українському ринку цей бренд з'явився в 1998 році з великим асортиментом домашніх кардіо-, силових і фітнес-тренажерів. Більш ніж за 10 років компанія створила собі імідж надійного виробника і завоювала довіру споживачів.


Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169 купити по реально виправданою вартості 6 392 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: HouseFit в інтернет каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Орбитрек (еліптичний тренажер) House Fit HB 8169 допоможе досягти мети. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) порадує Вас високою якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm , Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm і Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm від кращих світових брендів 138 Ви побачите в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн