Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм

КОД ТОВАРУ: 118906
  • Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм
Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм
Тип: диск. Діаметр посадки: 50-52 мм. Вага: 1,25 кг. Матеріал: сталь. Покриття: гума. Гарантія: 12 місяців. Особливості диска: виготовлений з висококласної стали; обрезиненная поверхню; універсальність в застосуванні.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
170 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Діаметр 
51 мм
Матеріал покриття 
гума
АРТИКУЛ
23025
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС


Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25кг 51 мм OP-1.25 призначений для нарощування гантельного або нафтового ваги. Використовується в комплексі зі снарядом. Для того, щоб диск не дряпається підлогову поверхню, він покритий шаром якісної гуми. Кільце для посадки металеве, з діаметром 50-52 мм. Використовувати диск можна в домашніх тренуваннях і в залі.

Особливості диска:

  - виготовлений з висококласної стали;

  - обрезиненная поверхню;

  - універсальність в застосуванні.

Характеристики:

  Тип: диск;

  Діаметр посадки: 50-52 мм;

  Вага: 1,25 кг;

  Матеріал: сталь;

  Покриття: гума;

  Гарантія: 12 місяців.

Виробник: HouseFit (США)

Торгова марка HouseFit займається активною пропагандою здорового способу життя, впроваджуючи в асортимент своєї продукції останні розробки в сфері спортивного обладнання. З 1979 року бренд займається виробництвом і продажем компактного і якісного спортивного обладнання. На ринку України, компанія здійснює свою роботу з 1998 року.


Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм купити за вигідною ціною 170 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Диски, блины для гантелей и штанг таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски, млинці для гантелей і штанг

Давно мрієте зайнятися спортом? Диск прогумований олімпійський HouseFit 1,25 кг - 51 мм буде Вашим першим кроком. В « Диски, млинці для гантелей і штанг » є все, що необхідно спортсмену. Диски, млинці для гантелей і штанг здивує Вас своєю якістю. Диск чавунний олімпійський USA Style 2,5 кг - 51 мм , Диск чавунний олімпійський USA Style 2,5 кг - 51 мм і Диск чавунний олімпійський USA Style 2,5 кг - 51 мм від знаменитих світових виробників 1255 Ви знайдете в нашому розділі Диски, млинці для гантелей і штанг . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Диски, млинці для гантелей і штанг . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн