Маска лижна AVK Olga

КОД ТОВАРУ: 129701
  • Маска лижна AVK Olga
Маска лижна AVK Olga
Тип: маска. Вид: гірськолижна. Пол: унісекс. Лінзи: сферичні. Матеріал лінз: полікарбонат. Колір основний лінзи: червоно-чорний REVO. Змінні лінзи: жовта, прозора. Колір оправи: білий. Поєднання з шоломом: є. Особливості маски: захист від УФ; протитуманні покриття, вентиляційні отвори; оптична точність передачі картинки; тришаровий ущільнювач; протиударний захист; подвійна застібка; поєднується з шоломом; дві змінних лінзи.
AVK
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 555 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 208 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Маска
АРТИКУЛ
AVK-OLGA
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска лижна AVK Olga надійно захищає очі від травм і яскравого сонячного світла, є стильним і модним аксесуаром. Технологія superview гарантує передачу чіткої картинки з оптичною точністю. Вентиляційні отвори і протитуманні покриття перешкоджають появі конденсату зсередини. Тришаровий ущільнювач на оправі перешкоджає проникненню холодних мас всередину маски, забезпечує комфортне носіння.

Особливості маски:
- захист від УФ;
- протитуманні покриття, вентиляційні отвори;
- оптична точність передачі картинки;
- тришаровий ущільнювач;
- протиударний захист;
- подвійна застібка;
- поєднується з шоломом;
- дві змінних лінзи.

Характеристики:
Тип: маска;
Вид: гірськолижна;
Пол: унісекс;
Лінзи: сферичні;
Матеріал лінз: полікарбонат;
Колір основний лінзи: червоно-чорний REVO;
Змінні лінзи: жовта, прозора;
Колір оправи: білий;
Поєднання з шоломом: є.

Виробник: AVK (Україна).
Бренд займається випуском високотехнологічних, якісних сонцезахисних окулярів і лижних масок. Завдяки багаторічному досвіду, компанія займає найвищі позиції серед виробників даного напрямку. Продукцією AVK користуються велосипедисти, любителі лижного спорту, сноубордисти і любителі активного відпочинку.

Маска лижна AVK Olga вибрати за доступною вартості 1 555 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лыжные маски и очки таких брендів, як наприклад: AVK в каталозі магазина Terrasport
Маска лижна AVK Olga

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска лижна AVK Olga"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Маска лижна AVK Olga - це Ваш перший крок. В « Лижні маски і окуляри » є все, що знадобиться спортсмену. Лижні маски і окуляри здивує Вас своєю оригінальністю. Окуляри гірськолижні Alpina Scarabeo HM S2, чорні (A7249-31) , Окуляри гірськолижні Alpina Scarabeo HM S2, чорні (A7249-31) і Окуляри гірськолижні Alpina Scarabeo HM S2, чорні (A7249-31) від кращих світових виробників 1499 Ви можете знайти в нашій категорії Лижні маски і окуляри . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лижні маски і окуляри . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн