Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162)

КОД ТОВАРУ: 509995
  • Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162)
Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162)
Окуляри для плавання з 5-ма змінними мостами на перенісся TYR Black Hawk Femme Racing. Відчуйте швидкість в окулярах TYR Blackhawk Racing! Жіночі стартові окуляри TYR для плавання Blackhawk Racing мають низькопрофільну конструкцію, спеціально розроблені з урахуванням невеликих контурів обличчя спортсменок та ідеально підійдуть на змаганнях й на тренуваннях. Модель Blackhawk має обтічну та водонепроникну конструкцію з широким периферійним діапазоном огляду та забезпечує щільну посадку з мінімальним опором воді. Призначені для плавчинь у віці 16+.   Технології TYR Blackhawk Racing: Низькопрофільна конструкція сприяє кращій гідродинаміці Ущільнювач Durafit зі спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт та герметичність У комплект входять п'ять змінних носових дужок для вдалої підгонки окулярів Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів дозволяє використовувати окуляри на відкритій воді.   Склад: лінзи - полікарбонат, оправа та ремінець - силікон
TYR
КУПИТИ
ЦІНА:
1 463 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 195 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
LGBHF-162
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри для плавання з 5-ма змінними мостами на перенісся TYR Black Hawk Femme Racing.

Відчуйте швидкість в окулярах TYR Blackhawk Racing! Жіночі стартові окуляри TYR для плавання Blackhawk Racing мають низькопрофільну конструкцію, спеціально розроблені з урахуванням невеликих контурів обличчя спортсменок та ідеально підійдуть на змаганнях й на тренуваннях. Модель Blackhawk має обтічну та водонепроникну конструкцію з широким периферійним діапазоном огляду та забезпечує щільну посадку з мінімальним опором воді.

Призначені для плавчинь у віці 16+.

 

Технології TYR Blackhawk Racing:
  • Низькопрофільна конструкція сприяє кращій гідродинаміці
  • Ущільнювач Durafit зі спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт та герметичність
  • У комплект входять п'ять змінних носових дужок для вдалої підгонки окулярів
  • Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів дозволяє використовувати окуляри на відкритій воді.

 

Склад: лінзи - полікарбонат, оправа та ремінець - силікон

  • КолірSmoke/Mint/Black
  • БрендTYR

Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162) купити за вигідною ціною 1 463 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Очки для плавания таких торгових марок, як наприклад: TYR в інтернет-магазині Терраспорт
Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для плавання стартові жіночі TYR Black Hawk Femme Racing Smoke/Mint/Black LGBHF-162) буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Окуляри для плавання Volna Aydar сірі , Окуляри для плавання Volna Aydar сірі і Окуляри для плавання Volna Aydar сірі від знаменитих світових виробників 508 Ви знайдете в нашому розділі Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн