Октопус для дайвінгу Mares Fusion

КОД ТОВАРУ: 115498
  • Октопус для дайвінгу Mares Fusion
Октопус для дайвінгу Mares Fusion
Колір: чорний з жовтим. Вага 3 27 г. Обсяг подачі (STP): в положенні VAD -: 750 л / хв. Обсяг подачі (STP): в положенні VAD +: 850 л / хв. Матеріал: латунь з хромо-нікелевим покриттям. особливості:   Підходить для глибоких занурень. Латунний корпус з хромо-нікелевим покриттям. Система VAD. Система перемикання подачі повітря TwinPower.   Надгнучкий шланг Superflex.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
11 369 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1518 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
416544
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Октопус Mares Fusion - необхідний для регулювання подачі кисню під водою, працює в залежності від потреб аквалангіста. Аксесуар використовується нирцями, як новачками так і професіоналами. Модель виконана з легкого і міцного матеріалу нікельованої і хромованої латуні. Аксесуар може працювати з режимом вихрового посилення. У моделі передбачена система подачі повітря, яка працює в двох положеннях і забезпечує різну швидкість.  

особливості:

·          Підходить для глибоких занурень;

·           Латунний корпус з хромо-нікелевим покриттям;

·          Система VAD;

·          Система перемикання подачі повітря TwinPower;

·          Надгнучкий шланг Superflex.

Характеристики:

  Колір: чорний з жовтим;

  Вага: 327 г;

  Обсяг подачі (STP): в положенні VAD -: 750 л / хв;
  Обсяг подачі (STP): в положенні VAD +: 850 л / хв;

  Матеріал: латунь з хромо-нікелевим покриттям.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Октопус для дайвінгу Mares Fusion купити за вигідною ціною 11 369 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Регуляторы для дайвинга таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн каталозі Терра Спорт
Октопус для дайвінгу Mares Fusion

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Октопус для дайвінгу Mares Fusion"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Октопус для дайвінгу Mares Fusion буде Вашим першим кроком. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що необхідно спортсмену. Регулятори для дайвінгу здивує Вас своєю якістю. Октопус для дайвінгу Mares Rover , Октопус для дайвінгу Mares Rover і Октопус для дайвінгу Mares Rover від знаменитих світових виробників 6818 Ви знайдете в нашому розділі Регулятори для дайвінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн