Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme

КОД ТОВАРУ: 115496
  • Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme
Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme
Колір чорний. Вага: 425 г. Матеріал: латунь і хромо-нікелеве покриття. Особливості: Підходить для глибоких занурень / Фторполімеровое покриття - захист від холоду і кристалізації / Хромо-нікелевий корпус / Система VAD /   Надгнучкий шланг Superflex / Поєднується з суцільнометалевими регуляторами.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
6 151 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 821 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Октопус
АРТИКУЛ
416536
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Октопус Mares Abyss Extreme - модель для серйозних занурень. Корпус використовується при зануренні в холодних водах і витримує серйозні мінусові температури. Корпус зроблений з латуні з цільно-нікелевим покриттям, модель поєднується з суцільнометалевими регуляторами і кількість повітря подається в залежності від потреби аквалангіста. А шар зовнішнього фотополімера сприяє збереженню матеріалу і запобігає осадження кристалів на поверхні октопуса.

особливості:

·          Підходить для глибоких занурень;

·          Фторполімеровое покриття - захист від холоду і кристалізації;

·          Хромо-нікелевий корпус;

·          Система VAD;

·          Надгнучкий шланг Superflex;

·          Поєднується з суцільнометалевими регуляторами.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Вага: 425 г;

  Матеріал: латунь і хромо-нікелеве покриття.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme купити за вигідною ціною 6 151 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Компенсаторы плавучести таких торгових марок, як наприклад: Mares в електронному каталозі Терраспорт
Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компенсатори плавучості

Давно мрієте зайнятися спортом? Октопус для дайвінгу Mares Abyss Extreme буде Вашим першим кроком. В « Компенсатори плавучості » є все, що необхідно спортсмену. Компенсатори плавучості здивує Вас своєю якістю. Компенсатор Mares HYBRID MRS plus , Компенсатор Mares HYBRID MRS plus і Компенсатор Mares HYBRID MRS plus від знаменитих світових виробників 6814 Ви знайдете в нашому розділі Компенсатори плавучості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компенсатори плавучості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн