Огорожа для тенісного столу GSI-Sport

КОД ТОВАРУ: 154836
  • Огорожа для тенісного столу GSI-Sport
Огорожа для тенісного столу GSI-Sport
Довжина - 2 м; Висота - 0,7 м; Матеріал каркаса: метал.
GSI-Sport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
715 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 95 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
Bortik
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Огорожа для тенісного столу GSI-Sport - jгражденіе для тенісного столу. Застосовується для огородження ігрової зони навколо тенісного столу. Є необхідним атрибутом при комплектації тенісних клубів, а також під час проведення різних змагань і турнірів. Каркас огородження виконаний з металевого профілю з поліефірним покриттям чорного кольору. На каркас натягнута наметова тканину синього кольору із зображенням фірмового логотипу.

Характеристики:

Довжина - 2 м;
Висота - 0,7 м;
Матеріал каркаса: метал.

Виробник: GSI-Sport (Україна).

Фірма GSI-sport почала займатися виробництвом столів для настільного тенісу в 2005 році, ставлячи перед собою мету зробити настільний теніс доступним якомога більшій кількості любителів цієї гри. Взявши на себе таке завдання, фірма поступово розвивалася, і вже через кілька років їй вдалося повсюдно зарекомендувати себе в якості надійного вітчизняного виробника, оптимально поєднує високу якість і невисоку ціну своїх виробів.




Огорожа для тенісного столу GSI-Sport купити за вигідною ціною 715 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: GSI-Sport в електронному каталозі Терраспорт
Огорожа для тенісного столу GSI-Sport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Огорожа для тенісного столу GSI-Sport"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно мрієте зайнятися спортом? Огорожа для тенісного столу GSI-Sport буде Вашим першим кроком. В « Тенісні столи » є все, що необхідно спортсмену. Тенісні столи здивує Вас своєю якістю. Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i , Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i і Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i від знаменитих світових виробників 287 Ви знайдете в нашому розділі Тенісні столи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тенісні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн