Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор

КОД ТОВАРУ: 109865
  • Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор
  • Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №2
  • Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №3
  • Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №4
  • Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №5
Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор
Виробник: Планета Ігор Тип гри: сімейний Вид: розважальна (виконати завдання) Розвиток здібностей: увага, пам'ять, рахунок, логіка, мислення Кількість гравців: від 2 до 6 Вік: від 8 років і старше Тривалість: від 1 години Матеріал: картон Мова гри: російська
Планета Игр
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
850 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 113 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Бізнес
АРТИКУЛ
65402
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ласкаво просимо в Південну Пальміру, легендарний порт у чорноморських берегів! Край аферистів і контрабандистів, ділків і артистів, шукачів удачі і пригод - Одеса дасть притулок всіх! Тут кожен може спробувати щастя і заробити капітал. Так вже історично склалося, що в місті біля моря привільно живеться шахраям і шахраям, але пам'ятай, Одесу-маму (а заодно і податкові служби) куди більше порадує чесний заробіток. Відкрий свою справу і перевір, чи зможе твій бізнес утриматися на плаву, в неспокійному оточенні інших мисливців за щастям, серед яких далеко не кожен чистий на руку. На стику століть ділове життя в місті вирує, немов вода біля берегів маяка в шторм, ну а ми пропонуємо вам зануритися в цей потік в економічній настільній грі «Одеська монополія».
Особисто і персонально вам відправлена бандероль в щільній сірому папері, з мотузяною перев'яззю і сургучною печаткою, а під обгорткою ховається справжня машина часу, готова відвезти вас в стару Одесу кінця XIX - початку XX століття. Правила гри витримані в кращих традиціях класичної "Монополії", ну а оформлення відсилає нас прямо в Одесу на стику століть. Боротьба істинно одеських ділків розгорнеться на щільною карті з пожовклого паперу, де старовинний план міста є сусідами з низкою відомих одеських підприємств і установ: саме за цю нерухомість належить поборотися всім гравцям.
Зрозуміло, що одеську нерухомість не можна розбазарювати аби кому, історія повинна знати своїх героїв! Тому на час гри кожен з вас (а в «Одеській монополії» можуть змагатися до шести гравців) приміряє роль одного з найколоритніших персонажів. До ваших послуг - рибалка Соня, Остап Бендер і Мішка Япончик, середньостатистичний житель Одеси Мойша і навіть самі Де Рібас і Рішельє. Нехай вас не лякає, що в одному ряду виявилися і великі аферисти, і як там не є законослухняні батьки-засновники міста: перед обличчям Мами всі рівні.
Що має додаватися до цієї карті і справжнім підприємствам? Звичайно ж, справжні гроші! Точніше, майже справжні: валюта «Одеської монополії» - точна копія рублів 1922 року випуску, тільки в масштабі 1: 3. Грошей вистачить з лишком на шістьох гравців, головний банк міста нізащо не буде пустувати. Не упускайте можливість почитати газети «Одеський листок» і «Известия», якщо доля заведе вас на відповідне поле в ході гри. Саме з них ви можете дізнатися, наприклад, про те, що рибачці Соні привалило велике спадок, а Мойшу, навпаки, з нетерпінням очікує прокуратура за несплату податків. Ризик і шанс йдуть рука об руку, і в «Одеській монополії», в кращих традиціях інших ігор серії, один кидок кісток на ігровому полі здатний різко змінити долю будь-якого гравця.
Якщо після всього вищевикладеного вам таки-да захотілося випробувати одеську версію «Монополії», то поспішайте: тираж гри становить всього-на-всього 1000 примірників. Зате кожен з них - майже штучна робота: щільний папір, захисне покриття на ігрових елементах, дизайнерські фігурки, любовно підготовлене оформлення з безліччю деталей і натуральні матеріали. Все якісно, візуально смачно і по-одеськи заманливо: важка бандероль в сірому папері чекає свого одержувача, щоб відкрити для нього двері в яскравий незабутній світ Міста біля моря на стику часів.

склад:
ігрове поле
550 банкнот рублів 1922 року
51 картка «Одеський листок»
51 картка «Известия»
48 фігурок пивних діжок
24 акта на пай
18 фігурок маяків
6 фігурок гравців
4 «маляву» на малину
3 гральних кубика
правила гри

Загальні характеристики:
Виробник: Планета Ігор
Тип гри: сімейний
Вид: розважальна (виконати завдання)
Розвиток здібностей: увага, пам'ять, рахунок, логіка, мислення
Кількість гравців: від 2 до 6
Вік: від 8 років і старше
Тривалість: від 1 години
Матеріал: картон
Мова гри: російська


Країна виробник: Україна.


Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор купити за вигідною ціною 850 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Планета Игр в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №2 Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №3 Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №4 Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Одеська монополія. Планета Ігор буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн