Окуляри лижні BC-928-2

КОД ТОВАРУ: 78603
  • Окуляри лижні BC-928-2
Окуляри лижні BC-928-2
Особливості очок: лижні, антифог, покриття антивідблиску, 100% захист від ультрафіолетового випромінювання усіх спектрів, забезпечують хорошу видимість / відмінний огляд, регульований ремінець, пориста повітропроникна мембрана. Матеріал: акрил, пластик, поліуретан, еластан. Матеріал фіксує гумки: еластан. Колір лінз: блакитний. Колір оправи: чорний, сірий, червоний.
КНР
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
236 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BC-928-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри лижні BC-928-2 зі спеціальним покриттям проти відблисків і Антифог, що оберігає стекла від запітніння захистять вас від сонця, вітру і снігу. Лінзи цих окулярів захистять очі від ультрафіолетового випромінювання усіх спектрів: UVA, UVB і UVC. Завдяки еластичному ремінця, ці окуляри дуже легко знімаються і одягаються.
Окуляри лижні BC-928-2 зроблені з гнучких матеріалів, здатних витримувати умови суворого північного клімату і є стійкими до пошкоджень. Окантовка очок зроблена з матеріалу, що не викликає алергічних реакцій і добре пропускає повітря. Ці окуляри компактні, міцні і зручні. Колір лінз: блакитний.


Особливості очок:
- лижні;
- антифог;
- покриття антивідблиску;
- 100% захист від ультрафіолетового випромінювання усіх спектрів;
- забезпечують хорошу видимість;
- регульований ремінець;
- пориста повітропроникна мембрана;
- вентиляція;
- окантовка з гіпоалергенного матеріалу.


Окуляри лижні BC-928-2 - надійний захист від ультрафіолету!

Характеристики:
Матеріал:
акрил, пластик, поліестер, еластан.
Матеріал фіксує гумки: еластан.
Колір лінз: синій.
Колір оправи: чорний, сірий, червоний.


Окуляри лижні BC-928-2 купити по реально виправданою вартості 236 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Лыжные маски и очки таких брендів, як наприклад: КНР в інтернет каталозі Терраспорт
Окуляри лижні BC-928-2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри лижні BC-928-2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Окуляри лижні BC-928-2 допоможе досягти мети. В « Лижні маски і окуляри » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Лижні маски і окуляри порадує Вас високою якістю. Маска лижна Spokey Evans (926728) - червона , Маска лижна Spokey Evans (926728) - червона і Маска лижна Spokey Evans (926728) - червона від кращих світових брендів 1499 Ви побачите в нашій категорії Лижні маски і окуляри . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Лижні маски і окуляри . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн