Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88

КОД ТОВАРУ: 21356
  • Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88
  • Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 - Фото №2
Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88
Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 - яскраві і зручні в застосуванні для Вашої дитини. Вони не тиснуть і не створюють дискомфорт під час плавання.
Beco
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
105 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
Дитячий
АРТИКУЛ
9937 88
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 - захищають очі Вашої дитини від потрапляння води. Щільно прилягають, але при цьому не тиснуть. Лінзи дозволяють добре бачити під водою, що принесе задоволення вашому малюку і подарує масу вражень.

Якщо Ваша дитина тільки вчиться плавати, він буде задоволений такого аксесуару. В окулярах для плавання він може пірнати не закриваючи очі і чітко бачити під водою.

особливості:

- антіфоговим покриття захищає від запотівання лінз.

Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 - для плавання в задоволення!

Характеристики:

Матеріал: силікон.

Колір: зелений.

Виробник: Beco (Німеччина).

Компанія Beco пропонує найширший асортимент товарів для плавання. Ви зможете придбати все необхідне для комфортних тренувань та відпочинку в басейні: купальні костюми, окуляри, взуття та багато інших аксесуарів.
Особливу увагу Beco приділяє аква фітнесу. В процесі стрімкого розвитку водного фітнесу та зростання популярності даного виду спорту, зростає і необхідність у виробництві високоякісних аксесуарів. Використовуючи новітні технології і розробки, компанія Beco залишає за собою лідируючі позиції, як виробник кращих аксесуарів для занять аква фітнесом.


Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 купити за вигідною ціною 105 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Очки для плавания таких торгових марок, як наприклад: Beco в електронному каталозі Терраспорт
Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для плавання дитячі Beco 9937 88 буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 , Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 і Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 від знаменитих світових виробників 508 Ви знайдете в нашому розділі Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн