Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582

КОД ТОВАРУ: 140294
  • Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582
Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582
Вид: туристичний. Тип: складаний. Тип заточення: полусеррейтор. Матеріал леза: сталь високовуглецева. Матеріал рукоятки: стеклотекстолит G10. Довжина клинка: 89 мм. Тип замка: Axis lock. Довжина загальна: 213 мм відкритий, 122 мм закритий. Вага: 176 грам. Колір чорний. Особливості: складаний, мисливський, рибальський; симетричний ніж, ідеальна вага, надійне захоплення; з комбінованою заточуванням; нескользящая приємна на дотик рукоятка.
Gerber
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 420 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 323 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
31-000582
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582 - це чудовий складаний інструмент з лезом прямий і серреторной заточки. Дуже зручний, швидко складається і розкладається, завдяки спеціальному механізму. Високоякісна рукоятка не ковзає в руці, стійка до пошкоджень. Лезо не береться до корозії і не темніє, з антибліковим ефектом. Ніж незамінний в поході за грибами, на рибалці, на дачі і навіть в домашніх умовах обов'язково стати в нагоді. Якщо ваш друг є завзятим мандрівником, то подаруйте йому шикарний ніж Gerber Gerber DMF Folder, якому він буде безмірно радий.

особливості:
- складаний, мисливський, рибальський;
- симетричний ніж, ідеальна вага, надійне захоплення;
- з комбінованою заточуванням;
- нековзна приємна на дотик рукоятка.

Характеристики:
Вид: туристичний;
Тип: складаний;
Тип заточення: полусеррейтор;
Матеріал леза: сталь високовуглецева;
Матеріал рукоятки: стеклотекстолит G10;
Довжина клинка: 89 мм;
Тип замка: Axis lock;
Довжина загальна: 213 мм відкритий, 122 мм закритий;
Вага: 176 грам;
Колір: чорний.

Виробник: Gerber (США).
Компанія Gerber широко відома серед споживачів своїми товарами з добротного показниками і тривалим терміном використання. Продукція випускається різнопланова: для застосування як спортсменами, так і туристами, мандрівниками і любителями рибного лову. Багатий асортимент ножів, мультитулов та іншого інвентарю для риболовлі та полювання проводиться з використанням передових технологій для застосування в різних галузях. Використання спеціальної сталі і інноваційних матеріалів робить продукцію Gerber унікальною і затребуваною.


Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582 купити по які завищеною вартістю 2 420 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Ножи и мультитулы таких брендів, як наприклад: Gerber в каталозі Терра Спорт
Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж складаний Gerber DMF Folder 31-000582 буде Вашим першим кроком. В « Ножі й мультитули » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ножі й мультитули здивує Вас своєю якістю. Ніж Opinel Santoku Knife №219 , Ніж Opinel Santoku Knife №219 і Ніж Opinel Santoku Knife №219 від знаменитих світових виробників 2645 Ви зможете побачити в нашій категорії Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ножі й мультитули . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн