7-функціональний армійський ніж

КОД ТОВАРУ: 101473
  • 7-функціональний армійський ніж
  • 7-функціональний армійський ніж - Фото №2
7-функціональний армійський ніж
Ніж армійський багатофункціональний Coghlan's. Кількість функцій: 7. Матеріал: нержавіюча сталь. Розмір: 17,5х12х1,8 см. Вага: 100-149 гр. Колір червоний. Особливості: завдяки гладкій рукояті - зручний у використанні, легкий і компактний, не займає багато місця, в своєму функціоналі має 7 властивостей.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
187 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
SC-9507
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо Ви є любителем походів, кемпінгів або займаєтеся риболовлею, Вам не обійтися без багатофункціонального армійського ножа Coghlan's. Він володіє сімома функціями: звичайний ніж з прямим лезом, темно-зелена відкривачка / Викрутка з прямим шліцом, інструмент для відкривання консервів, штопор, ножиці, викрутка з хрестоподібним шліцом, шило для проколювання отворів. Матеріал всього перерахованого функціоналу - нержавіюча сталь, тому за якість і довгостроковість речі переживати не варто. Також ніж достатньо компактний, не займе багато місця серед Вашого арсеналу.

особливості:
- зроблений з якісної нержавіючої сталі;
- завдяки гладкій рукояті - зручний у використанні;
- легкий і компактний, не займає багато місця;
- в своєму функціоналі має 7 властивостей.

Багатофункціональний армійський ніж Coghlan's - допомога в будь-якій ситуації!

Характеристики:
Тип: ніж армійський;
Кількість функцій: 7;
Матеріал: нержавіюча сталь;
Розмір: 17,5х12х1,8 см .;
Вага: 100-149 гр .;
Колір: червоний.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти років.


7-функціональний армійський ніж купити по реально виправданою вартості 187 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Ножи и мультитулы таких брендів, як наприклад: Coghlan's в інтернет каталозі Терраспорт
7-функціональний армійський ніж 7-функціональний армійський ніж - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "7-функціональний армійський ніж"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? 7-функціональний армійський ніж допоможе досягти мети. В « Ножі й мультитули » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ножі й мультитули порадує Вас високою якістю. Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері , Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері і Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері від кращих світових брендів 2645 Ви побачите в нашій категорії Ножі й мультитули . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ножі й мультитули . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн