Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014)

КОД ТОВАРУ: 245065
  • Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014)
Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014)
Тип: шкарпетки. Застосування: лижний спорт, сноубординг. Сезон: зима. Матеріал: 46% акрил, 28% шерсть мериносів, 25% нейлон, 1% еластан. Пол: чоловічі. Колір чорний. Розмір: 45-47. Особливості шкарпеток: збереження тепла завдяки використанню шерсть мериносів; захист і підтримка голеностопа X-Cross Bandage; конструкція з амортизаційними набивками змінної товщини; максимальну зручність в будь-якому взутті; матеріал ефективно відводить вологу; якісна система вентиляції; саморегулюючий манжет; анатомічний крій правої і лівої стопи; плоскі шви не натирають шкіру.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
645 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
45-47
Вид
Шкарпетки
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
X20310-B014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014) - є високотехнологічними виробом, призначеним для зимових видів спорту, альпінізму, можна використовувати в туризмі. При створенні даної моделі використано 10 унікальних запатентованих технологій. Air-Conditioning Channel - відповідає за відведення вологи і зайвого тепла через спеціальні канали, забезпечуючи сухість шкіри. Self-adjusting cuff - забезпечує якісну посадку на нозі, попереджаючи зісковзування носка. X-Cross Bandage - забезпечує підтримку голеностопа і фіксацію м'язів, при цьому не сковуючи рухів. Toe Protector - гарантує захист від натирання і освіти пухирів. Achilles Tendon Protector - захищає ахіллове сухожилля від ударних навантажень і попереджає тертя з верхнім краєм взуття. Traverse AirFlow Channel System - створює природний мікроклімат стопи. Anatomically shaped footbed - спеціальна технологія анатомічного крою правого і лівого носка, а також забезпечення вентиляції і виведення вологи в області стопи. Heel Protector - захищає ділянку п'яти від надмірного тертя і тиску. Shin Protector - є спеціальною амортизуючої прокладкою, що запобігає травми передньої частини гомілки. Calf Protector - амортизаційна захист литкових м'язів і пальців. Instep Protector - мінімізує тиск взуття.


Особливості шкарпеток:

  • збереження тепла завдяки використанню шерсть мериносів;
  • захист і підтримка голеностопа X-Cross Bandage;
  • конструкція з амортизаційними набивками змінної товщини;
  • максимальну зручність в будь-якому взутті;
  • матеріал ефективно відводить вологу;
  • якісна система вентиляції;
  • саморегулюючий манжет;
  • анатомічний крій правої і лівої стопи;
  • плоскі шви не натирають шкіру.

Характеристики:
Тип: шкарпетки;
Застосування: лижний спорт, сноубординг;
Сезон: зима;
Матеріал: 46% акрил, 28% шерсть мериносів, 25% нейлон, 1% еластан;
Пол: чоловічі;
Колір: чорний;
Розмір: 45-47.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
Торгова марка X-Socks заснована в Швейцарії більше 10 років тому. Компанія є одним з провідних світових виробників шкарпеток, які знаходять застосування у всіляких видах спорту, туризм, альпінізм, на активному відпочинку, а також у повсякденному житті. Унікальність і велика затребуваність продукції полягає в тому, що кожна нова модель продумана до найменших деталей, а при виробництві використовується безліч абсолютно нових, запатентованих технологій. Шкарпетки X-Socks гарантують оптимальний комфорт і зручність в будь-яких умовах.


Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014) купити за вигідною ціною 645 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в інтернет-магазині Терраспорт
Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки лижні чоловічі X-Socks Skiing Discovery AW 14 (X20310-B014) буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L , Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L і Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L від знаменитих світових виробників 2140 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн