Шкарпетки Warm Alpine Sock white

КОД ТОВАРУ: 99845
  • Шкарпетки Warm Alpine Sock white
Шкарпетки Warm Alpine Sock white
Шкарпетки Warm Alpine Sock призначені для катання на лижах, велосипеді, бігу та інших видів спорту в зимовий час. Відсутність швів на стопі. Унікальна будова для кожної стопи. Унісекс. Колір білий. Склад: шерсть - 50%, поліамід - 48%, лайкра - 2%. Температура шкарпетки: до -30 С. Прання: 40С. Чи не розтягуються. Чи не сідають після прання.
Craft
  • Носки Warm Alpine Sock white
  • Носки Warm Alpine Sock gecko
  • Носки Warm Alpine Sock black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
775 грн
ЦІНА: 500 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
34-36, 37-39, 40-42, 43-45
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
1900742-2900
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки Warm Alpine Sock призначені для катання на лижах, велосипеді, бігу та інших видів спорту в зимовий час. Крій шкарпеток зроблений таким чином, щоб при максимальному збереженні тепла, забезпечити свободу і зручність руху: правий і лівий носок зроблені під стопу для ідеальної посадки, манжета міцно тримає носок на гомілки, вставка посередині не дає носку з'їхати, п'ята має Y-образне будова, на підошві немає швів. У різних частинах носка використані різні тканини для того, щоб терморегуляція проходила правильно і була максимально ефективною: спереду напівмахрова плетіння, щільна в'язка ззаду, поліамід в центрі для транспортування вологи. При пранні використовувати рідкі порошки, які не вичавлювати, дати висохнути природним шляхом.

особливості:
- відсутність швів на стопі;
- унікальну будову для кожної стопи;
- широка манжета;
- не розтягуються;
- не сідають після прання.

Шкарпетки Warm Alpine Sock - зігрійте ноги під час катання!

характеристики:
Призначення: унісекс;
Колір: білий;
Склад: шерсть - 50%, поліамід - 48%, лайкра - 2%;
Прання: 40С;
Температура шкарпетки: до -30 С.

Виробник: Craft (Швеція).

Шведська фірма Craft заснована в другій половині ХХ століття - один з найпопулярніших виробників термобілизни світу. Висока якість продукції неодноразово було підтверджено міжнародними сертифікатами і нагородами. Розробки проводяться з Олімпійськими чемпіонами, щоб максимально задовольнити всі потреби спортсменів і домогтися найкращого результату. Стильний дизайн робить одяг Craft не тільки функціональної, але й дуже привабливою.


Шкарпетки Warm Alpine Sock white купити за вигідною ціною 500 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские носки таких торгових марок, як наприклад: Craft в інтернет-магазині Терраспорт
Шкарпетки Warm Alpine Sock white

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки Warm Alpine Sock white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шкарпетки Warm Alpine Sock white буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L , Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L і Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L від знаменитих світових виробників 2140 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн