Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі

КОД ТОВАРУ: 122055
  • Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі
Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі
Тип: шкарпетки для спорту, туризму, риболовлі. Вид: чоловічі. Матеріал: нейлон, лайкра, шерсть мериноса. Колір: сірий. Особливості: середньої посадки, зносостійкі, комфортні, ультратонкі, демісезонні.
Icebreaker
КУПИТИ
ЦІНА:
1 200 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L
Вид
Шкарпетки
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
101 290 001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комфортні, теплі чоловічі шкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men. Завдяки поєднанню вовни мериносів і сучасних синтетичних матеріалів такі шкарпетки забезпечують терморегуляцію і високий антибактеріальний ефект в похідних умовах. Шерсть мериноса - це одна з найбільш унікальних видів вовни, тому термошкарпетки з цього натурального матеріалу будуть служити вам довго і надійно. Природні властивості мериносової вовни (антибактеріальність, гіпоалергенність) дозволяють носити вироби з такої вовни навіть алергікам.


  особливості:

  • зносостійкі;
  • ультратонкі;
  • демісезонні.


Характеристики:

Матеріал: нейлон, лайкра, шерсть мериноса;

Розмір: S (39-41,5), M (42-44), L (44,5-46,5);

колір: сірий.


Виробник: Icebreaker (Швейцарія)
Компанія Icebreaker виробляє термоодяг на всі випадки життя. Icebreaker випускає ряд брендового спортивного одягу, термобілизни, повсякденне і домашній одяг, що відрізняється особливим стилем і практичністю. Швейцарська якість як завжди на висоті.

 




Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі купити за вигідною ціною 1 200 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские носки таких торгових марок, як наприклад: Icebreaker в інтернет-магазині Терраспорт
Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки Icebreaker Hike Heavy Crew Men сірі буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L , Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L і Гольфы компрессионные Skins Essentials Active (ES00019270002) - L від знаменитих світових виробників 2140 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн