Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady

КОД ТОВАРУ: 126505
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - Фото №2
  • Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - Фото №3
Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady
Тип шкарпеток: для мотоспорту. Склад тканини: Nylon 74%, Polypropylene 24%, Elastane 2%. Технологічний склад (гомілковостопний бандаж, область пальців, бічні вставки і т.д): SkinNODOR® - 40%, Mythlan ™ 24%, Nylon 20%, Robur ™ 14%, Elastane - 2%. Розмір: 39/41.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
540 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
39-41
Вид
Шкарпетки
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
X20232-X82
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки треккинговиє жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - ідеальний вибір для зимових походів, ходьби по снігу з використанням трекінгових палиць. Пошиті із застосуванням спеціальних технологій, спрямованих на те, щоб вашим ногам було легко і комфортно при інтенсивних фізичних навантаженнях. Застосування унікальних систем вентиляції забезпечить ногам сухість і комфорт. Унікальна технологія часткової компресії підсилює кровообіг, підтримуючи високий тонус м'язів. При пошитті шкарпеток використана спеціальна нитка Silver NODOR® з серцевиною з поліаміду і зовнішньою поверхнею, що складається на 99,9% з срібла. Завдяки спеціальному еластичному плетінню полотна забезпечується постійний контакт 80% поверхні ноги з не схильним до окислення сріблом. Іони срібла гіпоалергенні, мають антибактеріальні властивості і активізуються під впливом тепла тіла. Завдяки петельной в'язанні і влагоотводящие властивостям матеріалу піт швидко транспортується до зовнішнього шару носка, що запобігає розвитку мікроорганізмів, що викликають виникнення неприємного запаху і мікозу.
Термошкарпетки треккинговиє жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - пошиті з використанням пряжі Silver Nodor® (срібні нитки), що запобігає появі неприємного запаху і мікозу. Склад тканини: Nylon 74%, Polypropylene 24%, Elastane 2%. Технологічний склад (гомілковостопний бандаж, область пальців, бічні вставки і т.д): SkinNODOR® - 40%, Mythlan ™ 24%, Nylon 20%, Robur ™ 14%, Elastane - 2%.


Особливості шкарпеток:
- для трекінгу;
- жіночі;
- пошиті із застосуванням сучасних технологій;
- X-Cross® Bandage - хрестоподібний бандаж для підтримки голеностопа;
- Anti shuffling Footbed забезпечує природний рух ступні;
- Duckbill shaped foot guard - захист стопи і пальців "Качиний дзьоб" від надмірної напруги;
- спеціальні антибактеріальні волокна Silver Nodor® в комбінація з матеріалом Mythlan поглинають повітря, утворюючи мікрокапсули, що захищають ногу від тиску взуття;
- деформація ноги під час ходьби компенсується спеціальним ребристим плетінням;
- Heel Protector - захист п'яти, поглинання тертя;
- AirGuide (повітряний провідник) - посилює циркуляцію повітря;
- Air-Conditioning Channel® - відведення вологого нагрітого повітря по спеціальних каналах від підошви;
- Anatomically shaped footbed - технологія виготовлення підошви носка з ергономічним кроєм;
- Traverse AirFlow Channel System ™ - система регулювання температури стопи / відводить вологе тепле повітря по вентиляційних каналах AirConditioning Channel® на зовнішній стороні стопи;
- ToeTip Protector - спеціальні амортизаційні накладки для захисту пальців ніг від навантажень;
- Toe Protector захищає від утворення потертостей і пухирів;
- Self-adjusting cuff - широка гумка забезпечує щільну посадку шкарпетки на нозі;
- Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector ™ - система захисту області ахіллового сухожилля;
- використання нитки Silver NODOR® з серцевиною з поліаміду і зовнішньою поверхнею, що складається на 99,9% з срібла, що володіє антибактеріальними / гіпоалерегеннимі властивостями.


Характеристики:
Тип шкарпеток: для мотоспорту.
Склад тканини: Nylon 74%, Polypropylene 24%, Elastane 2%.
Технологічний склад (гомілковостопний бандаж, область пальців, бічні вставки і т.д): SkinNODOR® - 40%, Mythlan ™ 24%, Nylon 20%, Robur ™ 14%, Elastane - 2%.
Розмір: 39/41.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).

X-Socks - всесвітньо відомий виробник високотехнологічних спортивних шкарпеток, призначених для використання в різних видах спорту. Завдяки застосуванню найсучасніших технологій пошиття, оригінальному спортивному дизайну, бездоганній якості матеріалів, продукція X-Socks користується популярністю на європейському ринку. Це вибір професійних спортсменів. Використовувалися збірними Німеччини, Англії, Франції, Іспанії, Італії в якості екіпіровки на олімпіаді в Турині.



Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady купити за вигідною ціною 540 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в інтернет-магазині Терраспорт
Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - Фото №2 Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки жіночі X-Socks Nordic Walking Lady буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Гольфы компрессионные женские Skins Active Thermal (ES00029360033)- M , Гольфы компрессионные женские Skins Active Thermal (ES00029360033)- M і Гольфы компрессионные женские Skins Active Thermal (ES00029360033)- M від знаменитих світових виробників 2154 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн