Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12)

КОД ТОВАРУ: 239238
  • Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12)
  • Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) - Фото №2
Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12)
Тип: футбол, аерохокей; Вік: від 7 років; Кількість гравців: для 2; Матеріал: пластик; Розмір: 161х92х91 см; Вага: 140 кг; Виробник: Garlando (Італія).
Garlando
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
114 976 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15349 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Аерохокей, Футбол настільний
АРТИКУЛ
GR-12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) - прекрасний подарунок будь-якому любителю спортивних ігор і спорту. Цей стіл має перевагу серед інших моделей в тому, що він включає в себе відразу дві настільні ігри - футбол і аерохокей. Спідбол захоплює на довгі години і розрахований на кількість від 2 до 4 гравців. Кожен гравець буде прагнути, як можна швидше закинути м'яч у ворота суперника. Він прекрасно розвиває координацію рухів, моторику рук і логічне мислення. Стіл виготовлений з якісних матеріалів і має яскраве забарвлення, що залучає увагу, як дітей, так і дорослих. Корпус ігрового столу складається з якісного пластику і фанери. Ніжки столу мають хорошу опору, тому надають хорошою стійкості при частому і активному використанні.


особливості:

  • розвиває логіку і моторику рук;
  • має ергономічні комфортні ручки;
  • каркас з багатошарової фанери, покритої пластиком;
  • цифрове отобращеніе результатів гри;
  • заводська настройка: 20 голів і 5 хвилин.


Характеристики:
Тип:
спідбол;
Джерело живлення: 230 V / 50 Hz;
Потужність: 62 W демо, 104 W гра;
Матеріал: пластик;
Розмір: 161х92х91 см;
  Вага: 140 кг.


Виробник: Garlando (Італія).
Garlando - всесвітньо відома італійська торгова марка, яка з 1954 року займається виробництвом і продажем товарів для спорту та дозвілля, що характеризуються відмінною якістю і унікальним дизайном. Продукція має зареєстровані патенти та сертифікати з техніки безпеки. Компанія є одним з кращих виробників футбольних, більярдних столів, а також столів для настільного тенісу і повітряних хокейних ігор. Завдяки досвіду кількох десятиліть, Garlando нарощує свою пропозицію, включаючи в асортимент батути, баскетбольні м'ячі, футбольні м'ячі та гойдалки, співпрацюючи з іншими відомими фірмами (Stiga, Kettler, Unicorn). З 2010 року компанія випустила свою лінію дротиків, під брендом Equinox.


Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) купити за вигідною ціною 114 976 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Настольный футбол таких торгових марок, як наприклад: Garlando в онлайн каталозі Терра Спорт
Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Настільний футбол

Давно мрієте зайнятися спортом? Футбол настільний, Аерохокей Garlando Speedball (GR-12) буде Вашим першим кроком. В « Настільний футбол » є все, що необхідно спортсмену. Настільний футбол здивує Вас своєю якістю. Футбол настільний Stiga World Champs , Футбол настільний Stiga World Champs і Футбол настільний Stiga World Champs від знаменитих світових виробників 6773 Ви знайдете в нашому розділі Настільний футбол . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Настільний футбол . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн