Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 152519
  • Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт)
  • Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) - Фото №2
  • Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) - Фото №3
Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт)
Тип: подушка настінна. Вид: для боксу. Матеріал: полівінілхлорид. Наповнювач: піна, гель. Габарити: 23х45х55 см. Вага: 10 кг. Особливості подушки: для боксу, контактних єдиноборств; для відпрацювання прямих ударів; з якісного, зносостійкого матеріалу; наповнювач забезпечує пружність виробу; не втрачає форму і щільність при тривалому використанні; шви виконані вручну; попереджає травмування кисті; міцна, зносостійка; для дому та спеціалізованих залів; каркас з метала для кріплення до стіни.
V'Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
2 409 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 322 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1738_60001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro є якісним, функціональним і практичним інструментом для тренувань. Створена з високотехнологічного полівінілхлориду, шви виконані за допомогою спеціальної нитки з армованого волокна, що забезпечує надійність конструкції. В якості внутрішнього шару застосований пінно-гелевий наповнювач, завдяки чому дана модель навіть при тривалому використанні не втрачає форму, є пружною, попереджає травмування кисті.

Особливості подушки:

- для боксу, контактних єдиноборств;

- для відпрацювання прямих ударів;

- з якісного, зносостійкого матеріалу;

- наповнювач забезпечує пружність виробу;

- не втрачає форму і щільність при тривалому використанні;

- шви виконані вручну;

- попереджає травмування кисті;

- міцна, зносостійка;

- для дому та спеціалізованих залів;

- каркас з метала для кріплення до стіни.

Характеристики:

Тип: подушка настінна;

Вид: для боксу;

Матеріал: полівінілхлорид;

Наповнювач: піна, гель;

Габарити: 23х45х55 см;

Вага: 10 кг.

Виробник: V`Noks (Угорщина).

На ринку спортивних товарів компанія є досить молодою. Більше десяти років тому створена в Угорщині. Займається виробництвом великого асортименту товарів для боксу та різних єдиноборств. Товари відрізняються високою якістю матеріалів, надійністю і зносостійкістю.


Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 409 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: V'Noks в онлайн каталозі Терра Спорт
Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) - Фото №2 Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно планували зайнятися фігурою? Настінна подушка для боксу V`Noks Gel Pro 60001 (1 шт) допоможе на шляху до мети. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи обрадує Вас високою якістю. Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) , Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) і Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) від топових світових брендів 85 Ви зможете побачити в нашій лінійці Маківари і лапи . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн