Насос ручної Joerex 8 JP016

КОД ТОВАРУ: 111886
  • Насос ручної Joerex 8 JP016
Насос ручної Joerex 8 JP016
Розмір: 8 дюймів (20 см). Тип: ручний. Призначення: для накачування м'ячів і інших невеликих гумових предметів. Матеріал: пластик. Колір: корпус білий, ручка синя. Особливості: зручне транспортування, корпус виготовлений з міцного пластику.
Joerex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
81 грн
ЦІНА: 77 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Ручний
АРТИКУЛ
JP016
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Насос ручної Joerex 8 JP016 - невеликий, зручний у використанні варіант для перенесення з собою на тренування, в поїздки, на природу. Легко поміститься в спортивну сумку. Таким насосом можна скористатися при підкачування або повної накачуванні невеликих гумових предметів. Наприклад, футбольних м'ячів, велосипедних шин, фитболов, навіть невеликих надувних матраців та інших допоміжних засобів для плавання.

Зручна пластикова ручка робить процес накачування максимально комфортним. У комплекті присутній голка з ковпачком і шланг для різних видів накачування. Корпус виготовлений з міцного пластику білого кольору з логотипом фірми Joerex.

особливості:

  • невеликий розмір дозволяє носити його в спортивній сумці з собою;
  • зручна пластикова ручка полегшує процес накачування;
  • сучасний привабливий дизайн.

Насос ручної Joerex 8 JP016 - переносна підтримка форми!

Характеристики:
Розмір: 8 дюймів (20 см);
Тип: ручний;
Призначення: для накачування м'ячів і інших невеликих гумових предметів;
Матеріал: пластик;
Колір: корпус білий, ручка синя.

Виробник: Joerex (Китай).
У виробництві своїх, багатьма улюблених, товарів працівники фірми керуються світовими стандартами якості та турботою про своїх споживачів. Обираючи продукцію Joerex, покупці купують якісний продукт, забезпечуючи себе надовго надійними речами.


Насос ручної Joerex 8 JP016 купити за вигідною ціною 77 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Насосы для мячей таких торгових марок, як наприклад: Joerex в електронному каталозі Терраспорт
Насос ручної Joerex 8 JP016

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної Joerex 8 JP016"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси для м'ячів

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос ручної Joerex 8 JP016 буде Вашим першим кроком. В « Насоси для м'ячів » є все, що необхідно спортсмену. Насоси для м'ячів здивує Вас своєю якістю. Манометр для м'ячів Yakimasport (100131) , Манометр для м'ячів Yakimasport (100131) і Манометр для м'ячів Yakimasport (100131) від знаменитих світових виробників 2056 Ви знайдете в нашому розділі Насоси для м'ячів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Насоси для м'ячів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн