Насос для м'ячів Mikasa

КОД ТОВАРУ: 100477
  • Насос для м'ячів Mikasa
Насос для м'ячів Mikasa
Тип: насос для м'ячів. Матеріал: сталь, ПП і алюміній. Колір: синій з додаванням чорного і червоного.
Mikasa
КУПИТИ
1 566 грн
ЦІНА: 1 329 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 177 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
AP-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо Ви займаєтеся спортом, в якому обов'язково використовується м'яч: волейбольний, футбольний, баскетбольний і тому подібні, незамінним помічником для Вас стане Насос для м'ячів Mikasa. Він відрізняється своєю міцністю і довговічністю, так як сконструйований з алюмінію і сталі, а також тим, що його зручно використовувати, тому як насос підлоговий. У комплекті з насосом - компресор, для більшої його продуктивності.

особливості:
- зручний у використанні підлоговий насос;
- насос для м'ячів з компресором.

Насос для м'ячів Mikasa - незамінний для командних ігор з м'ячем!

Характеристики:
Тип: насос для м'ячів;
Матеріал: сталь, ПП і алюміній;
Колір: синій з додаванням чорного і червоного.

Виробник: Mikasa (Японія).
Японська компанія Mikasa займається розробкою різної спортивної екіпіровки, в основному для видів спорту, в яких використовується м'яч. Займає хороше місце серед конкурентів, впроваджуючи свої власні технології, торкаючись вдосконалення спортивних товарів. Mikasa є постійним офіційним партнером для FIVB, FINA і CEV. Споживачі можуть знайти таку відмінну для себе межу, як співвідношення ціна-якість, так як чудове японське якість, щодо ринкових цін, тримається на середньому рівні.

Насос для м'ячів Mikasa купити за вигідною ціною 1 329 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Насосы для мячей таких торгових марок, як наприклад: Mikasa в онлайн магазині Терра Спорт
Насос для м'ячів Mikasa

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос для м'ячів Mikasa"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси для м'ячів

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос для м'ячів Mikasa буде Вашим першим кроком. В « Насоси для м'ячів » є все, що необхідно спортсмену. Насоси для м'ячів здивує Вас своєю якістю. Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см , Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см і Насос підлоговий ручної для м'ячів і велосипедів Luky Sonny JC314 - жовтий, 31 см від знаменитих світових виробників 2056 Ви знайдете в нашому розділі Насоси для м'ячів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Насоси для м'ячів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн