Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві

КОД ТОВАРУ: 104166
  • Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві
Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві
Вид: нарукавники. Пол: для дівчаток. Вік: 1-6 років. Вага дитини: до 30 кг. Матеріал: ПВХ. Колір рожевий. Особливості нарукавників: високоякісні, безпечні матеріали; складаються з двох камер; щільно прилягають до рук; яскраве колірне рішення з нанесенням дитячого малюнка.
Arena
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
АРТИКУЛ
95216-91
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві є одним з улюблених дитячих аксесуарів для ігор у воді. Виконані у формі трикутника з високоякісного, безпечного матеріалу, щільно прилягають до дитячих ручок, не спадають навіть у воді, двокамерні. Перевагою нарукавників є те, що вони дозволяють дітям вільно і впевнено триматися на поверхні води.

Особливості нарукавників:
- високоякісні, безпечні матеріали;
- складаються з двох камер;
- щільно прилягають до рук;
- яскраве колірне рішення з нанесенням дитячого малюнка.

Характеристики:
Вид: нарукавники;
Пол: для дівчаток;
Вік: 1-6 років;
Вага дитини: до 30 кг;
Матеріал: ПВХ;
Колір: рожевий.

Виробник: Arena (Німеччина).
Є одним з найвідоміших брендів в світі плавання. Завдяки співпраці зі світовими зірками спорту, команда Arena завоювала велику кількість олімпійських медалей. Крім одягу для плавців, торгова марка виробляє такі товари: пляжну взуття і для басейнів, купальники, рушники, окуляри і шапки для плавання і багато іншого.


Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві купити за вигідною ціною 325 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Надувные круги и игрушки таких торгових марок, як наприклад: Arena в електронному каталозі Терраспорт
Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні круги та іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Нарукавники для плавання Arena Armband рожеві буде Вашим першим кроком. В « Надувні круги та іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Надувні круги та іграшки здивує Вас своєю якістю. Розпродаж *! Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic жовтий , Розпродаж *! Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic жовтий і Розпродаж *! Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic жовтий від знаменитих світових виробників 932 Ви знайдете в нашому розділі Надувні круги та іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Надувні круги та іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн