Гаки для тяги Adidas ADGB-12140

КОД ТОВАРУ: 76121
  • Гаки для тяги Adidas ADGB-12140
Гаки для тяги Adidas ADGB-12140
Особливості напульсників: для тяги великої ваги, надійна застібка-липучка, комфортні для рук, підходять для кистей будь-яких розмірів, поставляються в парі, наявність логотипу Adidas на обох липучках-застібках. Матеріал: шкіра, нейлон, поліуретанова піна. Колір чорний. Довжина: 17,5 см. Ширина: 6 см. Висота: 0,3 см. Вага: 0,161 кг. Вага упаковки: 0,2 кг.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
600 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ADGB-12140
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напульсники штангіста з гаком Adidas завдяки додаванню металу в ремінь для тяги дозволяють піднімати досить серйозну вагу. Надійна застібка-липучка регулюється, даючи можливість використовувати ці напульсники для кистей будь-якого розміру.
Напульсники штангіста з гаком Adidas виконані з нейлону, що відрізняється міцністю і зносостійкістю. Напульсники легко чистяться. На обох липучках напульсників завдано всіма впізнаваний логотип Adidas білого кольору.

Особливості напульсників:
- для тяги великої ваги;
- надійна застібка-липучка;
- комфортні для рук;
- підходять для кистей будь-яких розмірів;
- поставляються в парі;
- наявність логотипу Adidas на обох липучках-застібках.


Напульсники штангіста з гаком Adidas - для тяги великої ваги!

Характеристики:
Матеріал: шкіра, нейлон, поліуретанова піна.
Колір: чорний. Довжина: 17,5 см.
Ширина: 6 см.
Висота: 0,3 см.
Вага: 0,161 кг.
Вага упаковки: 0,2 кг.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Гаки для тяги Adidas ADGB-12140 вибрати за доступною вартості 600 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Крюки и лямки штангиста таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі магазина Terrasport
Гаки для тяги Adidas ADGB-12140

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гаки для тяги Adidas ADGB-12140"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гаки та лямки штангіста

Давно хотіли зайнятися спортом? Гаки для тяги Adidas ADGB-12140 - це Ваш перший крок. В « Гаки та лямки штангіста » є все, що знадобиться спортсмену. Гаки та лямки штангіста здивує Вас своєю оригінальністю. Гаки для тяги Valeo TA-8130 , Гаки для тяги Valeo TA-8130 і Гаки для тяги Valeo TA-8130 від кращих світових виробників 4785 Ви можете знайти в нашій категорії Гаки та лямки штангіста . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Гаки та лямки штангіста . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн