Напульсник Select Elastik Wrist Support 574

КОД ТОВАРУ: 109798
  • Напульсник Select Elastik Wrist Support 574
Напульсник Select Elastik Wrist Support 574
Напульсник Select Elastik Wrist Support 574 зроблений для справжніх спортсменів. Для посилених тренувань або після травм вам знадобиться підтримка для лучезапястного суглоба. Особливий SBR-неопрен забезпечить компресію належного рівня, знизить навантаження і прогріє ваше зап'ястя. Колір чорний.
Select
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
367 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
705740
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напульсник Select Elastik Wrist Support 574 зроблений для справжніх спортсменів. Для посилених тренувань або після травм вам знадобиться підтримка для лучезапястного суглоба. Особливий SBR-неопрен забезпечить компресію належного рівня, знизить навантаження і прогріє ваше зап'ястя. Товщина напульсники - 4 мм. Вбудована напрямна Wrist Support забезпечить розподіл навантаження по руці і знизить навантаження на суглоб.

особливості:

- матеріал SBR-неопрен;

- товщина 4 мм.

Напульсник Select Elastik Wrist Support 574 - захист і підтримка суглобів!

характеристики:

Тип: фіксатор;

Призначення: зап'ясті;

Колір: чорний.

Виробник: Select (Данія).

Компанія Select славиться в світі, перш за все, своїми м'ячами. М'ячі Select використовують провідні футбольні клуби світу. Але, крім м'ячів Select виробляє спортивні аксесуари, розроблені за інноваційними технологіями відповідно до потреб спортсменів. Select - це гарантія якості!


Напульсник Select Elastik Wrist Support 574 купити за вигідною ціною 367 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Select в онлайн каталозі Терра Спорт
Напульсник Select Elastik Wrist Support 574

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напульсник Select Elastik Wrist Support 574"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Напульсник Select Elastik Wrist Support 574 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Пояс для похудения Sveltus Sweat Belt (SLTS-5565) , Пояс для похудения Sveltus Sweat Belt (SLTS-5565) і Пояс для похудения Sveltus Sweat Belt (SLTS-5565) від знаменитих світових виробників 99 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн