Наколінники Spokey Secure білі

КОД ТОВАРУ: 93720
  • Наколінники Spokey Secure білі
Наколінники Spokey Secure білі
Набір захисту для колін Spokey Secure. Матеріал: поліестер, бавовна, акрил, PU і гума. Наповнювач: піна. Колір: в асортименті. Особливості: міцні, надійні, гнучкий матеріал, який забезпечує моторність і зручність.
Spokey
  • Наколенники Spokey Secure белые
  • Наколенники Spokey Secure синие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
215 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
83762
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

У будь-якому вигляді спорту не обійдися без травм і саден. Так і в волейболі, де в більшій мірі страждають Ваші коліна, але на допомогу приходить набір захисту для колін Spokey Secure. Наколінники сприяють тому, що б уникнути тих же гематом, синців і розтинів. З ними Ви можете не бояться взяти м'яч незвичайним способом і показати те, на що Ви здатні. Вони зручно сидять на Вашому коліні, гнучкі і міцні.

 

особливості:

- гнучкий матеріал, який забезпечує моторність і зручність.

- міцні, прослужать довгі роки.

 

Покажи себе з наколінниками Spokey Secure!

 

Характеристики:

Тип: захист для колін;

Матеріал: поліестер, бавовна, акрил, PU і гума;

Наповнювач: піна;

Колір: білий.

 

Виробник: Spokey (Польща).

Польська компанія Spokey відрізняється своїм надійним рівнем, як мінімум за те, що вони використовують екологічно чисті матеріали для випуску продукції. Фірма спеціалізується на виготовленні інвентарю для різних видів спорту та займає належне місце серед конкурентів. С не давніх пір компанія розширилася і тепер має філію в Чеській Республіці. Продукція Spokey строго дотримується стандартів безпеки і тестується висококваліфікованими інструкторами.

 

 


Наколінники Spokey Secure білі купити за вигідною ціною 215 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита для волейбола таких виробників, як наприклад: Spokey в магазині terrasport.ua
Наколінники Spokey Secure білі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Наколінники Spokey Secure білі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для волейболу

Давно мрієте зайнятися спортом? Наколінники Spokey Secure білі буде Вашим першим кроком. В « Захист для волейболу » є все, що необхідно спортсмену. Захист для волейболу здивує Вас своєю якістю. Наколінники для волейболу ERREA BC-52272 чорні , Наколінники для волейболу ERREA BC-52272 чорні і Наколінники для волейболу ERREA BC-52272 чорні від знаменитих світових виробників 6553 Ви знайдете в нашому розділі Захист для волейболу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист для волейболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн