Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E

КОД ТОВАРУ: 101424
  • Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E
Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E
Накидка масажна автомобільна HY-05Z-E може використовуватися на сидінні автомобіля, на офісному або домашньому кріслі, а також, при розміщенні на горизонтальній поверхні. М'який вібромасаж усього тіла або концентрований вплив на певну зону допоможе зняти напругу м'язів спини і ніг, поліпшить кровообіг і обмін речовин.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 325 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 177 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
HY-05Z-E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструкція масажною автомобільної накидки HouseFit HY-05Z-E дозволяє легко і швидко закріпити її на сидінні автомобіля, або на офісному або домашньому кріслі, а також, при розміщенні на горизонтальній поверхні, накидка використовується як масажний килимок.

М'який вібромасаж усього тіла або концентрований вплив на певну зону допоможе зняти напругу м'язів спини і ніг, поліпшить кровообіг і обмін речовин.

Пульт дистанційного керування дозволяє вибрати необхідну Вам масажну функцію (розминка, розбивання, накочення, натискання) і область впливу (шия, грудна клітка, поперек, сідниці, все тіло - хвилеподібно, все тіло - постійно), а також налаштувати зручну для Вас інтенсивність впливу .

Є можливість робити масаж кожної частини тіла окремо, або в комплексі, використовуючи 3-х ступінчасте регулювання інтенсивності впливу.

Ваш вибір відповідної функції або їх комбінацій в процесі роботи масажної накидки відбивається на світловому табло ПДУ.

Рекомендовані області застосування:

- зняття дискомфортного стану, пов'язаного з тривалим

перебуванням за кермом автомобіля;

- зняття напруги після фізичних навантажень;

- зняття болю при травмах, суглобових і м'язових болів;

- догляд за хворими з обмеженою рухливістю;

- профілактика і лікування целюліту, боротьба з надмірною

вагою.

Технологічні характеристики:
- змінний струм: 220 В, 50/60 Гц;

- постійний струм: 12 В;

- вага: 1,6 кг;

Виробник: HouseFit (Тайвань)
Компанія HouseFit була заснована в кінці 80-х років минулого століття. Первинною метою американської компанії було створення нових, більш досконалих і функціональних тренажерів для домашнього використання. HouseFit хотів зменшити габарити тренажерів до мінімуму, щоб при цьому не страждала їх функціональність. Компанія HouseFit - один з найперших виробників еліптичних тренажерів, велотренажерів, бігових доріжок, ручних масажерів і т.п. Завдяки своєму прагненню бути кращими і постійно вдосконалювати свої технології, сьогодні HouseFit входить в число лідерів по виробництву спорттоварів в Європі.


Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E купити по які завищеною вартістю 1 325 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Массажные накидки таких брендів, як наприклад: HouseFit в каталозі Терра Спорт
Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажні накидки

Давно планували зайнятися фігурою? Накидка масажна автомобільна HouseFit HY-05Z-E буде Вашим першим кроком. В « Масажні накидки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Масажні накидки здивує Вас своєю якістю. Накидка масажна автомобільна Sanative AW-11203B , Накидка масажна автомобільна Sanative AW-11203B і Накидка масажна автомобільна Sanative AW-11203B від знаменитих світових виробників 6988 Ви зможете побачити в нашій категорії Масажні накидки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Масажні накидки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн