Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий

КОД ТОВАРУ: 152452
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №2
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №3
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №4
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №5
  • Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №6
Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий
Вік дитини: 2-6 років. Вага дитини: 15-30 кг. Колір: помаранчевий. Діаметр зовнішній: 39 см. Матеріал: ПВХ. Особливості: Особлива система фіксації дитини. У колі 5 надувних камер. Лежаче положення у воді без переворотів вперед. Легко надіти на дитину. Чи не дряпає шкіру.
Swimtrainer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
АРТИКУЛ
4039184102206
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - модель, яка використовується на другому етапі навчання плаванню за системою компанії Swimtrainer.   Коло можна підбирати за віком або вазі дитини. Аксесуар зручний у використанні, зроблений з надійних матеріалів, безпечних для здоров'я дитини. Коло має 5 незалежних камер повітря і підтримує лежаче положення дитини у воді. Модель має надійну систему фіксації, дитина не перевернеться вперед на воді. Аксесуар розрахований на навчання руху руками у воді, коло не дряпає шкіру малюка.   

особливості:

·          Особлива система фіксації дитини;

·          У колі 5 надувних камер;

·          Лежаче положення у воді без переворотів вперед;

·          Легко надіти на дитину;

·          Чи не дряпає шкіру.

Характеристики:

  Вік дитини: 2-6 років;

  Вага дитини: 15-30 кг;

  Колір: помаранчевий;

  Діаметр зовнішній: 39 см;

  Матеріал: ПВХ.

Виробник: Swimtrainer (Німеччина).

Фірма займається розробкою плавальних засобів для дітей. Кола отримали визнання у всьому світі. Вони виконані за запатентованою технологією і розвивають здібності дитини у воді з малих років. Моделі виготовляються з якісних матеріалів, розраховані на вік дитини. У кожному колі передбачені заходи безпеки, і дитина буде відчувати себе комфортно на воді. Компанія також займається випуском спеціальної дитячого взуття та аксесуарів для пляжу.    


Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий підібрати і купити за реальною ціною 1 099 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Надувные круги и игрушки таких торгових марок, як наприклад: Swimtrainer в електронному магазині Terra Sport
Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №2 Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №3 Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №4 Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №5 Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні круги та іграшки

Давно хочете зайнятися фігурою? Коло надувний дитячий Swimtrainer Classic помаранчевий допоможе почати легко. В « Надувні круги та іграшки » є все, що Вам знадобиться. Надувні круги та іграшки обрадує Вас своєю надійністю. Коло на шию Baby Swimmer KP101019 жовтий , Коло на шию Baby Swimmer KP101019 жовтий і Коло на шию Baby Swimmer KP101019 жовтий від кращих світових постачальників 932 Ви зможете знайти в нашій лінійці Надувні круги та іграшки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Надувні круги та іграшки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн