Набір тренувальних стрічок Adidas

КОД ТОВАРУ: 65756
  • Набір тренувальних стрічок Adidas
Набір тренувальних стрічок Adidas
Особливості тренувальних стрічок: для силових вправ, збільшують інтенсивність занять, пропонують універсальний тип тренування, під час тренування задіюються різні види м'язів, наявність принта зі схематичним зображенням вправ, стрічки з високим і середнім опором. Кількість стрічок: 2. Довжина стрічки: 1,8 м.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
349 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інше
АРТИКУЛ
ADTB-10604
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір тренувальних стрічок Adidas ідеально підходить для силових вправ, вправ для зміцнення м'язів і спалювання калорій. Призначені для збільшення інтенсивності занять, в одній вправі підключаються різні види м'язів. На зовнішніх сторонах завдано принт з зображенням декількох вправ, які можна виконувати за допомогою стрічок.
Набір тренувальних стрічок Adidas складається з двох стрічок із середнім і високим опором, що сприяють підвищенню гнучкості, сили, зміцненню постави. Тренування, що виконуються за допомогою цих стрічок - безпечні і універсальні.

Особливості тренувальних стрічок:
- для силових вправ;
- збільшують інтенсивність занять;
- пропонують універсальний тип тренування;
- під час тренування задіюються різні види м'язів;
- наявність принта зі схематичним зображенням вправ;
- стрічки з високим і середнім опором.


Набір тренувальних стрічок Adidas - гнучкість, сила, краса!

Характеристики:
Кількість стрічок: 2.
Довжина стрічки: 1,8 м.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Набір тренувальних стрічок Adidas купити за вигідною ціною 349 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Остальное таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Набір тренувальних стрічок Adidas

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір тренувальних стрічок Adidas"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Решта

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір тренувальних стрічок Adidas буде Вашим першим кроком. В « Решта » є все, що необхідно спортсмену. Решта здивує Вас своєю якістю. Тарілка літаюча фрісбі Torneo 25 см зелена , Тарілка літаюча фрісбі Torneo 25 см зелена і Тарілка літаюча фрісбі Torneo 25 см зелена від знаменитих світових виробників 507 Ви знайдете в нашому розділі Решта . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Решта . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн