Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003

КОД ТОВАРУ: 130222
  • Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003
Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003
Розміри: 11,4 х 18,7 х 2,5 см;   вага: 180 г; місткість: 51 препарат (пластирі, нарукавний пов'язка, клейкі смужки,   марлевий тампон, марлеві колодки, спирт, антисептик   голки і інше); особливості: легко транспортувати; необхідний в кожній дорожній сумці.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комплектація
Укомплектована
АРТИКУЛ
SC-0003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кожен досвідчений екстрімал знає, що неможливо уявити повний туристичний портфель без набору першої допомоги. При невідкладних ситуаціях потрібно діяти швидко, тому все необхідне має бути під рукою. Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003 містить все необхідне для допомоги в надзвичайних ситуаціях для надання першої невідкладної допомоги.

особливості:

- Містить 51 препарат;

- Легко транспортувати;

- Необхідний в кожній дорожній сумці.

Характеристики:

Розміри: 11,4 х 18,7 х 2,5 см;

Вага: 180 г;

Місткість: 51 препарат (інструкція при першій допомозі, десять великих пластирів, два маленьких пластиру, одна нарукавний пов'язка, шість клейких смуг для заклеювання ран, один марлевий тампон, дві марлевих колодки, три ємності зі спиртом, три антисептика, два аміаку, ножиці, три комплекти рушників, дванадцять штук якісних сталевих голок).

Виробник: Coghlan's (Канада)

Coghlan's - компанія, яка багато років займає лідируючі місця в сфері виробництва туристичного спорядження. Сімейний бізнес, який переріс в корпорацію світових масштабів, асортимент якого налічує понад 450 одиниць товару. Увага до деталей, інноваційний підхід до виробництва при строгих перевірених нормах - це Coghlan's.


Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003 підібрати і купити за реальною ціною 475 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аптечки таких торгових марок, як наприклад: Coghlan's в електронному магазині Terra Sport
Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аптечки

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір першої допомоги Coghlan's №3 SC-0003 допоможе почати легко. В « Аптечки » є все, що Вам знадобиться. Аптечки обрадує Вас своєю надійністю. Аптечка туристична Deuter First Aid Kit M fire - Empty , Аптечка туристична Deuter First Aid Kit M fire - Empty і Аптечка туристична Deuter First Aid Kit M fire - Empty від кращих світових постачальників 1778 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аптечки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аптечки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн