Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002

КОД ТОВАРУ: 130221
  • Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002
Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002
  Розміри: 8,8 х 10 х 2,8 см; вага: 120 г; місткість:   37 препаратів (пластирі, нарукавний пов'язка, клейкі смужки,   марлевий тампон, спирт, антисептик   голки і інше);   особливості: легкий і компактний; необхідна річ для кожного любителя екстриму.  
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
275 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комплектація
Укомплектована
АРТИКУЛ
SC-0002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Активне життя має на увазі постійний рух, ризик, страх і надзвичайні ситуації. Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002 стане вам вірним помічником у всіх непередбачених ситуаціях. У наборі є все найнеобхідніше, щоб надати першу невідкладну допомогу.   Не варто відмовляти собі в улюбленій справі через страх, потрібно завжди продовжувати рухатися до своїх цілей.

особливості:

- У наборі 37 препаратів;

- Легкий і компактний;

- Необхідна річ для кожного любителя екстриму.  

Характеристики:

Розміри: 8,8 х 10 х 2,8 см;

Вага: 120 г;

Місткість: 37 препаратів (інструкція при першій допомозі, десять великих пластирів, шість маленьких пластирів, одна нарукавний пов'язка, чотири клейкі смужки для заклеювання ран, один марлевий тампон, дві марлевих колодки, дві ємності зі спиртом, три антисептика, один аміак, два комплекти рушників, дванадцять штук якісних сталевих голок).

Виробник: Coghlan's (Канада)

Coghlan's - компанія, яка багато років займає лідируючі місця в сфері виробництва туристичного спорядження. Сімейний бізнес, який переріс в корпорацію світових масштабів, асортимент якого налічує понад 450 одиниць товару. Увага до деталей, інноваційний підхід до виробництва при строгих перевірених нормах - це Coghlan's.


Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002 вибрати за доступною вартості 275 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аптечки таких брендів, як наприклад: Coghlan's в каталозі магазина Terrasport
Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аптечки

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір першої допомоги Coghlan's №2 SC-0002 - це Ваш перший крок. В « Аптечки » є все, що знадобиться спортсмену. Аптечки здивує Вас своєю оригінальністю. Аптечка автомобільна в пластиковому футлярі CDRep (FO-103851) , Аптечка автомобільна в пластиковому футлярі CDRep (FO-103851) і Аптечка автомобільна в пластиковому футлярі CDRep (FO-103851) від кращих світових виробників 1778 Ви можете знайти в нашій категорії Аптечки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аптечки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн