Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge

КОД ТОВАРУ: 78393
  • Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge
Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge
Особливості кухонного набору: виготовлений з кераміки, представлений підставкою і двома ємностями для солі / перцю, керамічна підставка у вигляді фігурки лося, стійка основа. Матеріал: кераміка. Форма: у вигляді риби. Кількість ємностей: 2. Призначення: для зберігання солі та перцю. Розмір: 19х14х19 см.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1835.01.27
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кухонний набір для солі і перцю Rivers Edge зроблений у вигляді керамічної фігурки лося, що утримує дві невеликі ємності для солі і перцю. Основа підставки стійка на поверхні столу або полиці.
Кухонний набір для солі і перцю Rivers Edge буде добре виглядати на вашій кухні будинку або на дачі. Ємності для перцю і солі мають оптимально зручний обсяг.


Особливості кухонного набору:
- виготовлений з кераміки;
- представлений підставкою і двома ємностями для солі / перцю;
- керамічна підставка у вигляді фігурки лося;
- стійка основа.

Кухонний набір для солі і перцю Rivers Edge - зручний, практичний, якісний!

Характеристики:
Матеріал:
кераміка.
Форма: у вигляді фігурки лося.
Кількість ємностей: 2.
Призначення: для зберігання солі та перцю.
Розмір: 19х14х19 см.

Виробник: Rivers Edge (США).

Ця відома американська компанія випускає широкий спектр сувенірної продукції, речей необхідних в побуті і різноманітних аксесуарів, корисних рибалкам і мисливцям. Якщо вам знадобиться подарунок другу, ви завжди зможете знайти корисну для нього річ серед продукції Riversedge.


Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge купити по реально виправданою вартості 0 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Подарки охотнику таких брендів, як наприклад: в інтернет каталозі Терраспорт
Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Набір кухонний для солі і перцю Rivers Edge допоможе досягти мети. В « Подарунки мисливцеві » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Подарунки мисливцеві порадує Вас високою якістю. Подарунковий сертифікат Терраспорт "Новорічний" 250 і 500 грн , Подарунковий сертифікат Терраспорт "Новорічний" 250 і 500 грн і Подарунковий сертифікат Терраспорт "Новорічний" 250 і 500 грн від кращих світових брендів 4154 Ви побачите в нашій категорії Подарунки мисливцеві . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Подарунки мисливцеві . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн