Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок

КОД ТОВАРУ: 12784
  • Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок
Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок
Ігровий набір для покеру IG-3007 - відмінний подарунок для любителів азартних ігор. Набір ідеально підійде як для галасливої компанії, так і для двох гравців. Адже що може краще розпалити інтерес і пожвавити спілкування, що не азарт.
КНР
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
IG-3007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір Гра покер на 300фішек арт. IG-3007 - відмінний подарунок для любителів азартних ігор. Набір ідеально підійде як для галасливої компанії, так і для двох гравців.

Комплектація:
- 300 фішок з номіналом;
- колода гральних карт - 2 шт .;
полотно, розміром 90 * 57 см. Упаковка: металева коробка, розміром (Д * Ш * В) 33 * 19 * 5 см.

Гра для людей, які вміють прораховувати ходи і передбачати розвиток подій в ігровій ситуації, робити ставки і провокувати суперника.

У самих різних своїх проявах гри супроводжують кожного з нас від народження до старості. Якими тільки не бувають гри: дипломатичними і розвиваючими, азартними і спортивними, комп'ютерними або телевізоннимі. Однак з усього безлічі ігор ми найбільше любимо настільні. Вони не вимагають особливої фізичної підготовки або постійної витрати грошей, заохочують спілкування і розвивають уяву, доступні всім і надзвичайно різноманітні. Будь-яка людина може підібрати настільну гру собі до смаку, але такий настільної гри, щоб подобалася всім і кожному, не існує. Одні гри просто створені для двох учасників, а в інші можна зіграти компанією мінімум з п'яти чоловік, настільні ігри для дошкільнят радикально відрізняються від ігор для вечірок, а один і той же студент буде коротати вечори за дуже несхожими іграми в сімейному колі і в компанії однокашників . У нашому каталозі Ви знайдете настільні ігри, призначені і для великих веселих компаній і для тихого сімейного вечора у вузькому колі. Адже саме настільні ігри допомагають підтримувати спілкування з близькими людьми. Сісти за них можна в будь-яку погоду і в будь-який час року, обмежившись невеликим простором. Тим більше, ціни на них доступні більшості споживачів. Раби представити Вашій увазі великий вибір карт, шахів, нард і доміно.


Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок купити по які завищеною вартістю 1 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Наборы для покера таких брендів, як наприклад: КНР в каталозі Терра Спорт
Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок"

Переваги: Цена
Недоліки: Цвета фишек зелёный, синий и чёрный практически не отличаются друг от друга.
Нет органайзера для фишек.
Коментар: Коробка плоская. Органайзера для фишек как на фото нет, они лежат в прозрачном блистере.
Фишки номиналом 1-5-10-25-50€.
02 Сентября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Алексей
Коробка плоская. Органайзера для фишек как на фото нет, они лежат в прозрачном блистере.
Фишки номиналом 1-5-10-25-50€.
02 Сентября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для покеру

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для гри в покер IG-3007 на 300 фішок буде Вашим першим кроком. В « Набори для покеру » знайдеться все, що Вам знадобиться. Набори для покеру здивує Вас своєю якістю. Фішки для покеру, 50 шт. , Фішки для покеру, 50 шт. і Фішки для покеру, 50 шт. від знаменитих світових виробників 1384 Ви зможете побачити в нашій категорії Набори для покеру . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Набори для покеру . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн