Набір: фляга і 4 чарки Stanley

КОД ТОВАРУ: 78957
  • Набір: фляга і 4 чарки Stanley
Набір: фляга і 4 чарки Stanley
Особливості набору: складається з фляги і 4-х чарок, фляга і чарки виготовлені з харчової нержавіючої сталі, гвинтова кришка, можна мити в посудомийній машині, компактний, зручний в дорозі, висока якість матеріалів, практичний, міцний, довговічний, хороший подарунок. Обсяг: 0,59 л. Вага: 0,2 кг. Кількість чарок: 4. Матеріал: сталь. Колір зелений.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 019 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 136 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4823082708239
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір: фляга і 4 чарки Stanley зроблений з нержавіючої харчової сталі високої якості, не схильною до подряпин і деформацій при падінні. Цей компактний дуже зручний в дорозі набір стане в нагоді вам не один раз. Він не б'ється, не вимагає особливого догляду, дуже практичний, і головне - завжди може бути під рукою. Обсяг фляги становить 0,59 л, а її вага разом з 4-ма чарками - всього лише 0,2 кг.


Набір: фляга і 4 чарки Stanley зроблений в тому стилі, за яким зазвичай вгадується гарна якість - цей стиль невибагливий, але елегантно простий. На корпусі фляги і кожної чарки нанесена фірмова маркування виробника Stanley.

Особливості набору:
- складається з фляги і 4-х чарок;
- фляга і чарки виготовлені з харчової нержавіючої сталі,
- гвинтова кришка;
- можна мити в посудомийній машині;
- компактний;
- зручний у дорозі;
- висока якість матеріалів;
- практичний;
- міцний;
- довговічний;
- гарний подарунок.

Набір: фляга і 4 чарки Stanley - міцність, практичність, довговічність!

Характеристики:

Обсяг: 0,59 л.
Вага: 0,2 кг.
Кількість чарок: 4.
Матеріал: сталь.
Колір: зелений.

Виробник: Stanley (США).

Продукція Stanley відповідає найвищим купівельним вимогам. З моменту свого заснування в 1843 році і по теперішній час компанія слід спочатку встановленому стандарту якості своєї продукції. З 1913 року, торгова марка Stanley виробляє міцні та надійні термоси. Рухаючись з покоління в покоління, термос Stanley став іконою і легендою серед термосів. Він падав з висоти 4000 футів, по ньому проїжджав трактор, термос навіть зупиняв кулю. Зараз термоси Stanley, які зробили революцію в індустрії термоізоляційної посуду, продовжують удосконалюватися завдяки інноваційним підходам до розробки нових моделей.


Набір: фляга і 4 чарки Stanley купити за вигідною ціною 1 019 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Фляги таких торгових марок, як наприклад: в онлайн магазині Терра Спорт
Набір: фляга і 4 чарки Stanley

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір: фляга і 4 чарки Stanley"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Фляги

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір: фляга і 4 чарки Stanley буде Вашим першим кроком. В « Фляги » є все, що необхідно спортсмену. Фляги здивує Вас своєю якістю. Термофляга Laken Futura 0,75 л red , Термофляга Laken Futura 0,75 л red і Термофляга Laken Futura 0,75 л red від знаменитих світових виробників 1090 Ви знайдете в нашому розділі Фляги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Фляги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн