Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок)

КОД ТОВАРУ: 153884
  • Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок)
  • Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок) - Фото №2
Набір фігурок Peppa
Тип: набір фігурок. Матеріал: пластик. Вік: від 3-х років. Комплектація: 6 фігурок: Пеппа-6 см, Джордж-5 см, тато-11,5, мама-9 см, бабуся-10см, дідусь-11 см. Особливості набору: персонажі мультфільму; 6 фігурок; міцні матеріали; безпечний пластик; якісна фарба; яскраві, насичені кольори; рухливі кінцівки персонажів; фігурки можна посадити; є точними копіями мультяшних персонажів.
Peppa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
627 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
28875
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір фігурок Peppa Принцеса Королівська родина (6 фігурок) виконаний з міцного, високоякісного пластику, безпечного для дітей. Всі персонажі мають сто відсоткове схожість зі своїми мультяшними аналогами. Набір призначений для сюжетно - рольових ігор, які розвивають такі якості як уява, логіку, пам'ять, моторику і так далі.

Особливості набору:

- персонажі мультфільму;

- 6 фігурок;

- міцні матеріали;

- безпечний пластик;

- якісна фарба;

- яскраві, насичені кольори;

- рухливі кінцівки персонажів;

- фігурки можна посадити;

- є точними копіями мультяшних персонажів.

Характеристики:

Тип: набір фігурок;

Матеріал: пластик;

Вік: від 3-х років;

Комплектація: 6 фігурок: Пеппа-6 см, Джордж-5 см, тато-11,5, мама-9 см, бабуся-10см, дідусь-11 см.

Виробник: Peppa (Великобританія).

Бренд виробляє іграшки за сюжетом одного з найпопулярніших у всьому світі мультиплікаційного серіалу. В асортимент продукції входять фігурки героїв, транспорт на якому вони пересуваються по місту і подорожують, будинки, замки, ігрові майданчики для Пеппі та її друзів і багато іншого. Всі товари сертифіковані, виробляються з високоякісних, безпечних матеріалів.


Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок) купити по які завищеною вартістю 627 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Игровые наборы для детей таких брендів, як наприклад: Peppa в каталозі Терра Спорт
Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок) Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно планували зайнятися фігурою? Набір фігурок Peppa "Принцеса, Королівська сім'я" (6 фігурок) буде Вашим першим кроком. В « Ігрові набори для дітей » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ігрові набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка , Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка і Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка від знаменитих світових виробників 2286 Ви зможете побачити в нашій категорії Ігрові набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ігрові набори для дітей . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн