Набір для йоги Live Up Training Set

КОД ТОВАРУ: 103851
  • Набір для йоги Live Up Training Set
Набір для йоги Live Up Training Set
Тип: набір для йоги. Що становить: килимок, фітбол, 2 йога-блоку, стрічка. Додатково: насос для фітболу. Колір синій.
Live Up
КУПИТИ
1 788 грн
ЦІНА: 1 254 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 167 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
LS3243
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фаворити йоги знають, що очевидний результат з'являється лише від регулярних занять. Якщо вдома достатньо місця, то рекомендуємо обзавестися набором для йоги Live Up Training Set. Розрахований на тренування в домашніх умовах і в своєму складі містить все необхідне. В першу чергу є килимок, шар якого всього лише 4 мм. Він призначений для комфорту під час виконання вправ. Що б ускладнити собі навантаження, можна використовувати фітбол. У наборі він йде з необхідним аксесуаром - насосом. Йога-блоки служать опорою в певних вправах. Їх так само використовують в стрейтчінге, для ускладнення під час того, як сідають на шпагат. І нарешті - стрічка, яка призначена для розтяжки, і використовується в пілатес, каланетики, стрейтчінге. Відзначимо, що набір для йоги Live Up Training Set є універсальним, оскільки в ньому є основні елементи, які використовуються в багатьох тренуваннях.

особливості:
- набір містить всі необхідні елементи для занять йогою;
- до фитболу в комплекті йде і насос;
- весь інвентар виготовлений з безпечних для здоров'я матеріалів.

Набір для йоги Live Up Training Set - займайтеся спортом, не виходячи з дому.

Характеристики:
Тип: набір для йоги;
Що становить: килимок, фітбол, 2 йога-блоку, стрічка;
Додатково: насос для фітболу;
Колір: синій.

Виробник: Live Up (Китай). Найбільша компанія, яка має близько 50 розповсюджувачів у всьому світі. Займаються виготовленням якісного спортивного інвентарю та супутніми аксесуарами.


Набір для йоги Live Up Training Set вибрати за доступною вартості 1 254 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Подарки на 8 марта таких брендів, як наприклад: Live Up в каталозі магазина Terrasport
Набір для йоги Live Up Training Set

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для йоги Live Up Training Set"

Коментар: Заказал набор для йоги на подарок маме. Качество в порядке. Доставка где-то 5 дней включая выходные. Оплатить можно было картой. Товаром и сервисом остался доволен, рекомендую продукт и магазин.
29 Апреля 2019
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Виктор
Заказал набор для йоги на подарок маме. Качество в порядке. Доставка где-то 5 дней включая выходные. Оплатить можно было картой. Товаром и сервисом остался доволен, рекомендую продукт и магазин.
29 Апреля 2019
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на 8 березня

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для йоги Live Up Training Set - це Ваш перший крок. В « Подарунки на 8 березня » є все, що знадобиться спортсмену. Подарунки на 8 березня здивує Вас своєю оригінальністю. Організатор для шкарпеток CDRep (FO-116446) , Організатор для шкарпеток CDRep (FO-116446) і Організатор для шкарпеток CDRep (FO-116446) від кращих світових виробників 3538 Ви можете знайти в нашій категорії Подарунки на 8 березня . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Подарунки на 8 березня . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн