Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений

КОД ТОВАРУ: 105172
  • Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений
Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений
Тип: набір для плавання. Вид: дитячий. Вік: від 3 до 8 років. Матеріал трубки: пластик, ПВХ. Матеріал маски: пластик, ПВХ. Матеріал лінз: полікарбонат. Колір зелений. Особливості набору: для дітей від трьох до восьми років; м'який загубник, що не травмує дитину на трубці, змінює положення; маска щільно прилягає; ремінець маски еластичний з регульованим об'ємом; лінзи забезпечують якісну видимість; яскраве колірне рішення; ексклюзивний дизайн.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
231 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
55940
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений призначений для діток віком від трьох до восьми років. Може застосовуватися як у відкритих водоймах, так і в різних басейнах. Виготовлений з матеріалів абсолютно безпечних для дітей. Трубка оснащена м'яким загубником, що не травмуючим дитини, який має можливість змінювати положення. Маска надійно прилягає до обличчя, не пропускає воду всередину. Полікарбонатні лінзи, забезпечують хорошу видимість під водою.

Особливості набору:
- для дітей від трьох до восьми років;
- м'який загубник, що не травмує дитину на трубці, змінює положення;
- маска щільно прилягає;
- ремінець маски еластичний з регульованим об'ємом;
- лінзи забезпечують якісну видимість;
- яскраве колірне рішення;
- ексклюзивний дизайн.

Характеристики:
Тип:
набір для плавання;
Вид: дитячий;
Вік: від 3 до 8 років;
Матеріал трубки: пластик, ПВХ;
Матеріал маски: пластик, ПВХ;
Матеріал лінз: полікарбонат;
Колір: зелений;
Комплектація: трубка, маска.


Виробник: Intex (Китай).
Intex відомим китайським виробником товарів, які є незамінними і дуже затребуваними в літній період або на відпочинку біля моря. Високоякісна продукція бренду користується великою популярністю завдяки неперевершеній якості, довговічності і яскравим дизайнерським рішенням.


Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений підібрати і купити за реальною ціною 231 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы для плавания таких торгових марок, як наприклад: Intex в електронному магазині Terra Sport
Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55940 зелений допоможе почати легко. В « Набори для плавання » є все, що Вам знадобиться. Набори для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) , Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) і Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) від кращих світових постачальників 512 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн