Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica

КОД ТОВАРУ: 131954
  • Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica
  • Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica - Фото №2
Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica
Матеріал: дерево. Матеріал м'ячиків: пластик. Комплектація: набір в чохлі. Класифікація: аматорська. Особливості: анатомічні та ергономічні рукоятки, підстава з багатошарового дерева, аматорський рівень класифікації, ідеальне обертання і швидкість польоту м'ячиків, сферична форма м'ячиків, відмінне обертання, відскік і сила польоту.
Donic
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
129 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
DON-ABP-1895
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica оснащений всім необхідним для парної гри в теніс. У наборі ви знайдете 2 ракетки і 3 кульки, упаковані в зручний чохол. Ракетки виконані з високоякісної багатошарової деревини різної товщини. Це наділяє ракетку чудовою точністю часом удару і відмінним відскоком м'ячика від будь-якої її поверхні. М'ячики з набору відрізняються ідеальною сферичною формою. Це забезпечує їм чудове обертання і силу польоту. Якісна репліка оригінальної моделі Donic.


особливості:

- анатомічні та ергономічні рукоятки;

- підстава з багатошарового дерева;

- аматорський рівень класифікації;

- ідеальне обертання і швидкість польоту м'ячиків;

- відмінне обертання, відскік і сила польоту.


Характеристики:

Матеріал: дерево, гума;

Матеріал м'ячиків: пластик;

Комплектація: набір в чохлі;

Класифікація: аматорська.


Виробник: Donic (КНР)


Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica купити по які завищеною вартістю 129 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Наборы для настольного тенниса таких брендів, як наприклад: Donic в каталозі Терра Спорт
Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для настільного тенісу

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для настільного тенісу Donic Waldner Line Replica буде Вашим першим кроком. В « Набори для настільного тенісу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Набори для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Набір для настільного тенісу Donic Level 400 МТ-788631 Waldner , Набір для настільного тенісу Donic Level 400 МТ-788631 Waldner і Набір для настільного тенісу Donic Level 400 МТ-788631 Waldner від знаменитих світових виробників 257 Ви зможете побачити в нашій категорії Набори для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Набори для настільного тенісу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн