Набір музичних інструментів Bino "6 деталей"

КОД ТОВАРУ: 154645
  • Набір музичних інструментів Bino "6 деталей"
Набір музичних інструментів Bino
Тип: набір. Вид: музичних інструментів. Вік: від 3-х років. Розмір: 6х29,5х37 см. Комплектація: кастаньєти, дудка, шумові яйця, металофон з паличкою. Особливості набору: з високоякісних матеріалів; оригінальний дизайн; складається з чотирьох інструментів; сприяє поліпшенню координації, моторики, розвитку почуття ритму і слуху.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
997 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
86587
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір музичних інструментів Bino 6 деталей допоможе дитині створити цілий оркестр. На довгий час зможе зацікавити малюка і викликати у нього масу позитивних емоцій. Всі інструменти виконані з високоякісних, екологічно чистих матеріалів. Даний набір допоможе поліпшити координацію, моторику, слух, розвинути почуття ритму, дасть можливість освоїти принципи гри на металофоні, кастаньєти, дудці, шумових яйцях.

  Особливості набору:

- з високоякісних матеріалів;

- оригінальний дизайн;

- складається з чотирьох інструментів;

- сприяє поліпшенню координації, моторики, розвитку почуття ритму і слуху.

Характеристики:

Тип: набір;

Вид: музичних інструментів;

Вік: від 3-х років;

Розмір: 6х29,5х37 см;

Комплектація: кастаньєти, дудка, шумові яйця, металофон з паличкою.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Набір музичних інструментів Bino "6 деталей" купити за вигідною ціною 997 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские музыкальные инструменты таких торгових марок, як наприклад: Bino в інтернет-магазині Терраспорт
Набір музичних інструментів Bino "6 деталей"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір музичних інструментів Bino "6 деталей""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір музичних інструментів Bino "6 деталей" буде Вашим першим кроком. В « Дитячі музичні інструменти » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі музичні інструменти здивує Вас своєю якістю. Акордеон Bino 86584 , Акордеон Bino 86584 і Акордеон Bino 86584 від знаменитих світових виробників 9029 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі музичні інструменти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі музичні інструменти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн