Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя"

КОД ТОВАРУ: 152818
  • Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя"
Набір для ліплення ClayBuddie
Розмір упаковки: 25 х 21 х 3 см. Комплектація: 6 плиток пластиліну, 2 картки з деталями, 2 липучки для фіксації, інструкція, ігрове поле. Вік дитини: 3+. Вага: 260 г. Особливості: Яскравий пластилін. Чи не прилипає до рук. Безпечний матеріал. Легко приймає форму. Цікавий сюжет з грою в комплекті.
ClayBuddie
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
205 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
305164
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для ліплення стартовий ClayBuddie Черепашки Ніндзя - і грушки, які розвивають дрібну моторику дитини і його фантазію. Набір для ліплення безпечний для здоров'я, пластилін м'який, виготовлений на рослинній основі. У наборі є інструкції і картинки, до яких можна прикріпити готові фігурки. Набір навчить красиво ліпити з пластиліну улюблених персонажів. Сам пластилін яскравий за кольором і добре тримає форму. Кольори можна змішувати і отримувати нові відтінки.

особливості:

·          Яскравий пластилін;

·          Чи не прилипає до рук;

·          Безпечний матеріал;

·          Легко приймає форму;

·          Цікавий сюжет з грою в комплекті.

Характеристики:

  Розмір упаковки: 25 х 21 х 3 см;

  Комплектація: 6 плиток пластиліну, 2 картки з деталями, 2 липучки для фіксації, інструкція, ігрове поле;

  Вік дитини: 3+;

  Вага: 260 г.

Виробник: ClayBuddie (Іспанія).

Фірма, яка виробляє розвиваючі іграшки для дітей. Компанія купила ліцензію на використання персонажів з мультфільмів. Оригінальні набори для ліплення абсолютно безпечні для здоров'я і можуть використовуватися в будь-якому віці. Якість товарів фірми завжди на висоті і за всі роки виробництва компанія завоювала довіру серед батьків та їхніх дітей.


Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя" купити за вигідною ціною 205 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: ClayBuddie в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для ліплення ClayBuddie "Черепашки Ніндзя" буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" , Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" і Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн