М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал)

КОД ТОВАРУ: 79801
  • М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал)
М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал)
Особливості м'яча: волейбольний, нова офіційна забарвлення, клеєний, гарні ігрові якості, високий відскік, стабільна траєкторія польоту, хороший контроль в момент прийому м'яча, покришка виконана з якісного матеріалу. Розмір: 5. Колір: жовтий із зеленим.
Mikasa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
3 006 грн
ЦІНА: 2 406 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 321 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
5
Виробництво
Оригінал
АРТИКУЛ
MVA200CEV
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV проведений відомою японською компанією Mikasa, чиї волейбольні м'ячі неодноразово отримували статус офіційних на всіх міжнародних змаганнях, що проводяться Міжнародною федерацією волейболу (FIVB).
М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV зроблений в забарвленні, розробленої для матчів Ліги Чемпіонів ЕКБ (Європейської Конфедерації волейболу) 2015 року. М'яч має прекрасні ігровими якостями, забезпечує високий відскік і стабільну траєкторію польоту.

Особливості м'яча:
- волейбольний;
- нова офіційна забарвлення;
- клеєний;
- гарні ігрові якості;
- високий відскік;
- стабільна траєкторія польоту;
- хороший контроль в момент прийому м'яча;
- покришка виконана з якісного матеріалу.

Характеристики:

Розмір: 5.

Діаметр: 25 см.

Вага: 250 гр.
Колір: жовтий із зеленим.

Виробник: Mikasa (Японія).

Волейбольні м'ячі Mikasa - офіційні м'ячі всіх міжнародних зустрічей, що проводяться Міжнародною федерацією волейболу (FIVB), включаючи всі Олімпійські ігри з 1968 року. М'ячами користуються 320 національних федерацій волейболу у всьому світі. Mikasa - офіційний м'яч Олімпіади 2004 і 2008 років з таких дисциплін, як класичний і пляжний волейбол.


М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал) вибрати за доступною вартості 2 406 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Волейбольные мячи таких брендів, як наприклад: Mikasa в каталозі магазина Terrasport
М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Волейбольні м'ячі

Давно хотіли зайнятися спортом? М'яч волейбольний Mikasa MVA200CEV (Оригінал) - це Ваш перший крок. В « Волейбольні м'ячі » є все, що знадобиться спортсмену. Волейбольні м'ячі здивує Вас своєю оригінальністю. М'яч волейбольний Spokey Malibu (927682) (original), №5 , М'яч волейбольний Spokey Malibu (927682) (original), №5 і М'яч волейбольний Spokey Malibu (927682) (original), №5 від кращих світових виробників 5269 Ви можете знайти в нашій категорії Волейбольні м'ячі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Волейбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн